Kunstgrasveldverhuur

Sinds oktober 2012 bezit VV Wolfaartsdijk een nieuw aangelegd kunstgrasveld. Dit kunstgrasveld behoort tot de nieuwste in Nederland en is onder vrijwel alle weersomstandigheden te bespelen.
Het veld heeft de eigenschappen van een natuurgrasveld en slidings zijn prima mogelijk. Ook kan er met gewone voetbalschoenen op gespeeld worden.
Het veld is voorzien van prima faciliteiten als verlichting (wedstrijd- en trainingsverlichting), kleedkamers en een gezellige kantine (op zaterdag).
Er zijn altijd wel vrije uren/dagen waarop we graag andere verenigingen in de gelegenheid stellen om onze velden te gebruiken.
Informeer voor de beschikbaarheid bij:

Ferdi Colijn - Tel: 06 11291655

Tarieven:   Wedstrijd:    €75,00  -  Training:    €50,00