Topsponsoren

Bezoekers

amateurpartner

Vereniging

Na op 29 juli 1946 als Wolphaartsdijkse Voetbal Vereniging te zijn opgericht, is -na enkele naamswijzigingen rond 1950- de V.V. Wolfaartsdijk voornamelijk, maar niet alleen, actief op het gebied van voetbal. Sinds 2001-2002 kun je bij ons ook terecht voor sport voor ouderen (GALM-groep) en sinds 2008-2009 maakt de Aerobicsgroep eveneens deel uit van onze vereniging. Vanaf 20 maart 2017 kan men ook terecht voor (SMWO) Peuter- en Kleutergym met Pieter Nijsse.

Binnen onze voetbalvereniging is onze jeugdafdeling is een belangrijk gebeuren.
Dit jaar zijn we met verschillende jeugdteams in voornamelijk de jongere leeftijdscategorie vertegenwoordigd en wie daarbij langs de zijlijn staat, ziet dat onze jeugdleden het voetbalspel met veel inzet en enthousiasme spelen. Sinds enkele jaren heeft onze vereniging een jeugdbeleidsplan
pdfjeugdbeleidsplan.pdf om onze jeugdspelers zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen.
Al vele jaren wordt onze vereniging draaiende gehouden door een grote groep vrijwilligers die zich telkens weer met veel enthousiasme voor de club inzetten.
Met zijn allen proberen we onze doelen te halen maar belangrijker is, het sportief bezig te zijn met elkaar, met respect voor elkaar, onze tegenstander, scheidsrechter en een ieder er omheen.

Aantal Leden
De vereniging heeft momenteel een 265 leden, verdeeld over;
• GALMgroep (sportief bewegen voor 55+ onder deskundige begeleiding)
• Aerobicsgroep (onder deskundige begeleiding)
• Peuter- en Kleutergym (inschrijving voorjaar 2017 geopend)

• 4 Seniorenteams waaronder 1 Vrouwenteam (4e klasse).
• 8 Jeugdteams (JO17-1, JO15-1, MO15-1, JO13-1, JO11-1, JO09-1, JO09-2, JO07-1)

JO= Jongens Onder, MO= Meiden Onder. Het cijfer geeft de leeftijd aan.

Accommodatie
De VV Wolfaartsdijk speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark Wolfaartsdijk aan de Sportweg 4.
Onze mooie accommodatie heeft 2 wedstrijdvelden waarvan het kunstgrasveld (kurkgranulaat) voorzien is van een wedstrijdverlichting.
Bij elk veld zijn twee kleedkamers aanwezig.
Naast de 2 velden is nog trainingsruimte in de vorm van een grasveld tegen de dijk, voorzien van trainingsverlichting.
Aan het hoofdveld is een overdekte zittribune met plaats voor circa 75 toeschouwers.

Clubkleuren

Clubtenue Reservetenue