Topsponsoren

Galm-2012

Galmgroep-2012-2013

Gezond Actief Leven Model, kortaf GALM

Onder de naam Groninger Actief Leven Model is in 1997 in die provincie een idee gelanceerd om vooral ouderen in de leeftijd van 55-65+ jaar, die veel stilzitten en onvoldoende lichamel?k actief zijn, te stimuleren tot meer sportieve activiteiten.

Toen men dit initiatief elders in Nederland ging invoeren heeft men het woord Groninger vervangen door Gezond waardoor we het nu kennen als Gezond Actief Leven Model kortaf GALM.

Nadat men vanuit Sport Zeeland in de gemeente Goes met circa 15 personen was gestart werd deze GALM-groep niet veel later via de gemeente Goes, middels de algemene ledenvergadering, ondergebracht bij de voetbalvereniging Wolfaartsdijk .

Hierdoor kunnen zij ook meedoen aan alle leuke evenementen en gebruik maken van de faciliteiten van de voetbalvereniging Wolfaartsdijk en is de Galmgroep al weer vele jaren een gewaardeerde groep binnen onze vereniging.

Gediplomeerd sportinstructrice Heidi Bras geeft elke vrijdag van 14.30 tot 15.30 uur les aan

circa 22 vijfenvijftig-plussers in de Griffioen aan de Oostkerkestraat 24.

Zij doet in deze lessen veel aan spierversterkende oefeningen maar ook aan teamspelen.
In de lessen wordt hard gewerkt maar ook het sociale contact is binnen de GALM-groep erg belangrijk.

Hiernaast is de GALM-groep op meerdere fronten en dagen bezig.

Voorbeelden hiervan zijn het maandelijks koffie drinken in de kantine aan de Sportweg,

wordt er gefietst als het weer het toelaat of bezoekt men kerstmarkten in het buitenland.

Binnen de vereniging zijn ze onder andere werkzaam in kantinediensten, schoonmaken kleedlokalen, rondbrengen clubblad enz..

Als je ook lid van de GALM-groep wilt worden, kom gerust eens kijken of je het leuk vind en je thuis voelt in deze groep!
Voor een ieder die zich wil aanmelden is er altijd nog plaats en verwijzen we je voor informatie over de contributie en het inschrijfformulier naar de knop “Lid worden” in het linker menu.

Voor meer algemene informatie zie o.a.; www.galm.nl

Heidi Bras Tel. 06 417 20141

Jan Blok Tel. 0113 581205

Profiel Heidi Bras;