Topsponsoren

amateurpartner

Aerobics

foto aerobic dec 2014

Vlnr staand: Gerdien Weezepoel, Monique Wisselink, Janneke Goedbloed, Karina Priem, Sandra Geerts , Heleen Koole,  Margreet Struik, Cynthia van Leeuwen, Tamara Nijsse, Patty Katsman.
Vlnr zittend: Joke de Leeuw, Marjolein Francke, Jolanda Luthart, Jolanda Volkers, Leonora de Baar.
Liggend: Peggie van de Hoek (docent).
Ontbrekend op de foto: Hilde Kloet, Monique Hekkers, Esther Coomans.

Aerobics 2014-2015

Enkele dames die rond de jeugd van de Voetbal Vereniging Wolfaartsdijk actief waren, benaderden een paar jaar geleden onze vereniging met het verzoek om ook wat te doen op sportgebied voor deze actieve mensen.

Na publicaties en mond-tot-mondreclame werd in overleg met de sportinstructrice Heidi Bras een Aerobicgroep gevormd. Sinds 8 januari 2008 is deze groep nu actief op de dinsdagavond van 19.10 tot 20.10 uur in de Griffioen aan de Oostkerkestraat 24.

De circa 20 actieve leden zijn allemaal vrouwen in de leeftijdsgroep van 25 tot 55 jaar en springen en dansen op de muziek om calorieën te verbranden.
Omdat het sociale contact ook hier erg belangrijk is oefenen de dames ook hun praatspieren. Als je lid wilt worden van de Aerobicsgroep, kom gerust eens kijken of je het leuk vind! Er is nog ruimte beschikbaar.
Ook de Aerobicsgroep geniet de voordelen van het lidmaatschap van de voetbalvereniging Wolfaartsdijk.

Voor informatie over de contributie en het inschrijfformulier verwijzen we u naar de knop “Lid worden” in het linkermenu.

Contact Aerobics: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peggie van den Hoek van Oosten Tel.06 27457744 (NIET 's morgens!)

Er zijn geen artikelen om weer te geven

VHkunstgrasveld

Duurzame partners