ST. Colijn/W'dijk JO17 - Zeelandia Middelburg JO17-3

We beginnen redelijk en door een goede verdedigende actie krijgt Zeelandia Middelburg een corner die goed door Julian word gepakt. Na een goede pass van Maarten gaat Gabriell diep die een grote kans mist door een redding van de keeper. Eventjes later krijgt Colijn/Wdijk een corner die Nick bijna had binnen gekopt.

We zijn nog niet heel lang bezig maar Colijn/Wdijk lijkt wel de betere partij tot nu toe. Jordy gaf een voorzet die door 2 mensen werd gemist. Gabriel schiet uit een moeilijke hoek die door de keeper word gestopt maar de rebound word door Nick binnengeschoten. We zijn weer in de aanval Gabriel legt de bal goed terug en Jordy schoot de bal goed binnen. Zeelandia aan de bal die goed door Maarten werd afgepakt, hij loopt iedereen voorbij en schiet na 20 minuten de 3-0 binnen. Zeelandia blocked een voorzet van Jordy en Colijn/Wdijk heeft weer een corner die niet benut werd. Zeelandia is weer een klein beetje in de aanval maar er is niks ernstigs aan de hand. Gabriel legt een bal terug waarna Jordy een goede dribbel inzet gevolgd door een slecht schot die de keeper red. Maarten ging 1 op 1 hij kon hem goed afleggen maar schoot zelf die niet zat door een goede redding van de keeper, uit de corner gevolgd van deze actie volgde ook niks. Er is een half uur voorbij en Colijn/Wdijk speelt redelijk goed, ze zijn over het algemeen veel beter hoewel sommige spelers een beetje slordig worden af en toe. Na een goede diepte bal gaat Jarno diep die de 4-0 binnen schiet. Remco is er ingekomen voor Yordi als linker aanvallende middenvelder. Er is weer een goede kans maar het schot van Nick word door de keeper gestopt. Maarten scoort nog de 5-0 en de scheids fluit voor rust.

Het is rust en Colijn kan dit moeilijk meer weggeven. 

De tweede helft gaat beginnen en Thomas word er uitgewisseld voor Luke. Colijn/Wdijk schoot de bal matig en de keeper had een goede redding, we zijn nog steeds ruim de betere partij. Er komt een bal op de keeper af die Julian probeert weg te schieten terwijl hij de bal eigenlijk hoorde te pakken, hij schiet de bal tegen de speler aan waardoor de bal in het goal gaat. Zeelandia maakt  hun eerste doelpunt door een blunder van Julian. Het staat momenteel 5- 1. Nick neemt een corner die door Maarten op de paal word geschoten. Na 11 minuten in de tweede helft wordt Terence er ingewisseld voor Tycho. Gabriel geeft een goede voorzet die vervolgens door Terence vanaf maximaal 2 meter op de lat word geschoten. Hieruit wordt gecounterd en Julian heeft een goede redding. Uit deze corner wordt weer gecounterd door Colijn/Wdijk en Colijn/Wdijk heeft weer een corner. Gabriel wordt getackeld en Colijn heeft een goede plek voor een vrije trap die niet goed benut werd. Colijn/Wdijk is beter maar ze beginnen wel een beetje slordig te doen. Gabriel scoort de 6-1. Even later gaf Terence een goede assist en scoort Nick alweer de 7-1. De spits van Zeelandia mag van de verdediging zo doorlopen en er wordt de 7-2 binnengeschoten in de 61ste minuut. Nick geeft een goede diepte bal en Luke scoort de 8-2. Het is nog 10 minuten en Yordi wordt er ingewisseld voor Nick. Niet veel later veroverd Yordi de bal en schiet hij de bal goed binnen. Terence geeft een goede voorzet en Yordi kopt de bal van dichtbij ver over. Het is bijna tijd en Gabriel mist een grote kans, de rebound hiervan werd door Maarten gemist. Yordi veroverd de bal en zorgd voor een corner. Eventjes later krijgt Remco een goede kans die goed door de keeper wordt gestopt. 

De wedstrijd is voorbij en Colijn/Wdijk heeft 9-2 gewonnen.