Website banner

Arnemuiden JO19 - ST Wolfaartsdijk Colijn JO19

De eerste wedstrijd na de winterstop stond voor deze zaterdag gepland. Nadat de eerste 2 wedstrijden niet door konden gaan mochten we deze zaterdag beginnen.
Tegenstander Arnemuiden was 1 vd 2 nieuwe teams in deze competitie, hadden al 1 wedstrijd gespeeld (gelijkspel) en dus een nieuwe uitdaging. Ons team was op Luke (familie omstandigheden) en Siebe (met JO17 mee) na compleet.

We begonnen in de volgende opstelling: Marvin op doel, achterin Geert en Luca Remijn centraal, Martijn op links en Maarten op rechts.
Middenveld Ruben en Berke centraal , Giyani op links en Luka Schrier op rechts. Voorin Stijn en Jarno.
Wissels: Rowdy, Gabriel en Thomas.

We spraken af fel te beginnen om Arnemuiden gelijk het idee te geven dat we voor de winst kwamen en niets anders. Dat lukte prima, wij waren het eerste gedeelte beter en speelden de bal goed rond op zoek naar kansen om een doelpunt te maken. Er kwamen wel een paar kansjes maar nog geen doelpunt. Ook moesten we wel oppassen dat we niet teveel naar voren gingen lopen want Arnemuiden kwam er een paar goed uit met een counter. Bij een hoekschop tegen, hadden we nog enigszins geluk dat de bal door de wind tegen de paal belandde. We bleven toch goed combineren, op een best lastig te bespelen veld, en dat leidde tot de openingstreffer. Er ging een mooie aanval over rechts aan vooraf tot de bal breed gelegd werd op Ruben die schitterend scoorde door de bal hard in de kruising te schieten. Deze keer had Ruben niet de pech paal of lat te raken, wat voor de winter nogal eens voorkwam. Je ziet Ruben, blijven proberen dan valt hij een keer goed. Arnemuiden ging nu wel wat meer drukken maar tot echte kansen kwam dat niet ook omdat onze verdediging prima stond. Vlak voor rust werd de bal goed onderschept op het middenveld en diep gespeeld op Stijn. Stijn is de verdediging te snel af en omspeeld prima de uitgekomen keeper en schiet de 2-0 binnen. Lekker zo net voor de rust.
In de rust blijkt dat Ruben niet verder kan, had vlak voor rust een elleboog op zijn oog gehad , dus dat was wel jammer.
Rowdy en Gabriel kwamen in het veld voor Ruben en Giyani.


Ook de 2e helft gingen we goed van start. Kees had in de rust aangegeven dat hun keeper graag meevoetbalt en dan steeds de bal terugkapt en dat we daar misschien wel van konden profiteren. Dat gebeurde dan ook vlak na rust. Luka Schrier veroverde de bal en schoot richting doel waar Rowdy de bal kreeg bij de 2e paal. Rowdy schoot in maar een speler van Arnemuiden bracht met een sliding redding op de lijn. Jammer want zo snel na rust op 3-0 komen was wel lekker geweest.
Arnemuiden ging feller spelen en we moesten even terug in de verdediging, ze kregen een paar kansjes en corners maar onze verdediging en keeper gaven geen krimp. Wij bleven ook goed spelen en kregen nog wat kansjes o.a. Jarno op de keeper.
Even later was het toch raak toen de keeper de bal loste en Jarno kon binnenschieten, 3-0 voor.
Giyani kwam nog in het veld voor Jarno en Thomas voor Maarten. Arnemuiden ging toch nog proberen een doelpunt te maken en ongeveer 10min voor tijd lukte dat ook 3-1. Hierna voorkwam Marvin nog de aansluitingstreffer en zelf hadden we nog 4 corners op rij om evt. de 4e nog te maken maar dat lukte ons niet meer. Nog een laatste aanval  maar bij Berke schoot de kramp erin en de scheidsrechter vond het toen ook wel mooi geweest.
Ondanks dat we een poosje geen westrijden hebben gespeeld, winterstop en corona een prima begin na de winterstop.
We hebben met zijn allen , als team prima gespeeld. Top

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports