WebsiteBannerSindsV2

Col.Boys/Wolfaartsdijk JO19-1 - Clinge JO19-1

Deze zaterdag de wedstrijd tegen Clinge JO19-1. In de stand kan Clinge (als ze al hun inhaalwedstrijden winnen) nog boven ons komen dus het is een belangrijke wedstrijd voor ons willen we bij de bovenste ploegen eindigen. De wedstrijd werd gespeeld in Colijnsplaat.
In de competitie voor de winter hebben we ook tegen hun gespeeld en toen was er een gemakkelijke 6-1 overwinning voor ons. Toen stond Clinge onderin en nu dus bovenin zodat we er vanuit kunnen gaan dat het nu een moeilijkere wedstijd zal worden.
We moesten het doen zonder Luca Remijn en Gabriel die beiden geblesseerd zijn. Marvin was terug van een blessure en stond dus weer in het doel. Cas was bereid als reservekeeper op de bank plaats te nemen, nadat hij vorige week Marvin al had vervangen in de wedstrijd tegen Steen. Het was prima voetbalweertje en het veld nog gesproeid dus alles om er een mooie wedstrijd van te maken.

We spraken af fel te beginnen om zo direct duidelijk te maken dat we er alles aan gingen doen de punten te pakken. Dat lukte prima en we gingen dus goed van start. Een vrije trap van Luka Schrier die door Stijn prima werd binnengekopt was daar het bewijs van. Nu was het dus een snelle voorsprong, dat was vorige week tegen Steen ook zo en toen werd ons spel minder, nu proberen dit vast te houden en niet weer terug te vallen en de tegenstander in de wedstrijd te laten komen. We bleven goed geconcentreerd spelen en kregen nog enkele kansjes maar moesten ook oppassen voor de counter van Clinge. Die kwam er een keer maar Marvin redde goed. Verder stond de verdediging als een huis met Geert en Luka in het centrum en Maarten op rechts en Martijn op links. We probeerden dus te blijven voetballen en dat lukte prima, er werd goed druk gezet door het middenveld en de spitsen en dat resulteerde nog in een aantal kansen.
Luka Schrier loste nog een goed afstandsschot dat door de keeper tot corner werd getikt, ook Jarno had nog een prima schot dat door de keeper op de kruising werd getikt . We waren dus goed op jacht naar de 2e goal en die kwam er ook nog voor de rust. Stijn kreeg de bal en zette een actie in, hij kreeg de bal mee en kwam alleen voor de keeper en schoot beheerst de 2-0 binnen. Prima actie en lekker dat we voor de rust nog op 2-0 kwamen. Hierna konden we het vasthouden en was de ruststand 2-0.

Na de rust kwam Tristan in het veld voor Maarten . In de rust afgesproken zo verder te gaan en proberen geen risico te nemen en eventueel zelf nog een doelpunt te maken.
Dat lukte goed en bleven lekker spelen. Ruben , Berke en Rowdy speelden sterk op het middenveld en konden de aanvallers goed ondersteunen zodat we ook nu kansen kregen. Vanuit het middenveld en met de aanvallers werd er goed druk gezet op hun rechtsback die een ongelukkige bal gaf over hun laatste man. Stijn was heel attent en pikte de bal op en schoot , alleen voor de keeper de bal binnen 3-0. Onze tegenstander moest nu gaan komen en dat deden ze ook wel maar echt grote kansen leverde dat niet op. Rowdy werd nog gewisseld en Giyani kwam er in op het middenveld. Clinge ging nog meer naar voren en gaf ruimtes weg maar we konden de kansjes die we nog kregen niet benutten. Siebe kwam er nog in voor Luke en Mike voor Jarno. Clinge ging nu lange ballen spelen maar die waren voor onze verdediging , waar met name Geert veel ballen wegkopte en Marvin die enkele goede hoge ballen pakte en zo bleven we achterin weinig weggeven. De wedstrijd liep zo naar het einde en we pakten dus een verdiende overwinning .
Als ploeg speelden we een prima wedstrijd, er werd goed druk gezet als de tegenstander de bal had en als we zelf de bal hadden werd er goed rondgespeeld en een aanval opgezet waaruit ook de doelpunten vielen.

Al met al een prima teamprestatie. Top gedaan jongens.

Arnemuiden JO19 - ST Wolfaartsdijk Colijn JO19

De eerste wedstrijd na de winterstop stond voor deze zaterdag gepland. Nadat de eerste 2 wedstrijden niet door konden gaan mochten we deze zaterdag beginnen.
Tegenstander Arnemuiden was 1 vd 2 nieuwe teams in deze competitie, hadden al 1 wedstrijd gespeeld (gelijkspel) en dus een nieuwe uitdaging. Ons team was op Luke (familie omstandigheden) en Siebe (met JO17 mee) na compleet.

We begonnen in de volgende opstelling: Marvin op doel, achterin Geert en Luca Remijn centraal, Martijn op links en Maarten op rechts.
Middenveld Ruben en Berke centraal , Giyani op links en Luka Schrier op rechts. Voorin Stijn en Jarno.
Wissels: Rowdy, Gabriel en Thomas.

We spraken af fel te beginnen om Arnemuiden gelijk het idee te geven dat we voor de winst kwamen en niets anders. Dat lukte prima, wij waren het eerste gedeelte beter en speelden de bal goed rond op zoek naar kansen om een doelpunt te maken. Er kwamen wel een paar kansjes maar nog geen doelpunt. Ook moesten we wel oppassen dat we niet teveel naar voren gingen lopen want Arnemuiden kwam er een paar goed uit met een counter. Bij een hoekschop tegen, hadden we nog enigszins geluk dat de bal door de wind tegen de paal belandde. We bleven toch goed combineren, op een best lastig te bespelen veld, en dat leidde tot de openingstreffer. Er ging een mooie aanval over rechts aan vooraf tot de bal breed gelegd werd op Ruben die schitterend scoorde door de bal hard in de kruising te schieten. Deze keer had Ruben niet de pech paal of lat te raken, wat voor de winter nogal eens voorkwam. Je ziet Ruben, blijven proberen dan valt hij een keer goed. Arnemuiden ging nu wel wat meer drukken maar tot echte kansen kwam dat niet ook omdat onze verdediging prima stond. Vlak voor rust werd de bal goed onderschept op het middenveld en diep gespeeld op Stijn. Stijn is de verdediging te snel af en omspeeld prima de uitgekomen keeper en schiet de 2-0 binnen. Lekker zo net voor de rust.
In de rust blijkt dat Ruben niet verder kan, had vlak voor rust een elleboog op zijn oog gehad , dus dat was wel jammer.
Rowdy en Gabriel kwamen in het veld voor Ruben en Giyani.


Ook de 2e helft gingen we goed van start. Kees had in de rust aangegeven dat hun keeper graag meevoetbalt en dan steeds de bal terugkapt en dat we daar misschien wel van konden profiteren. Dat gebeurde dan ook vlak na rust. Luka Schrier veroverde de bal en schoot richting doel waar Rowdy de bal kreeg bij de 2e paal. Rowdy schoot in maar een speler van Arnemuiden bracht met een sliding redding op de lijn. Jammer want zo snel na rust op 3-0 komen was wel lekker geweest.
Arnemuiden ging feller spelen en we moesten even terug in de verdediging, ze kregen een paar kansjes en corners maar onze verdediging en keeper gaven geen krimp. Wij bleven ook goed spelen en kregen nog wat kansjes o.a. Jarno op de keeper.
Even later was het toch raak toen de keeper de bal loste en Jarno kon binnenschieten, 3-0 voor.
Giyani kwam nog in het veld voor Jarno en Thomas voor Maarten. Arnemuiden ging toch nog proberen een doelpunt te maken en ongeveer 10min voor tijd lukte dat ook 3-1. Hierna voorkwam Marvin nog de aansluitingstreffer en zelf hadden we nog 4 corners op rij om evt. de 4e nog te maken maar dat lukte ons niet meer. Nog een laatste aanval  maar bij Berke schoot de kramp erin en de scheidsrechter vond het toen ook wel mooi geweest.
Ondanks dat we een poosje geen westrijden hebben gespeeld, winterstop en corona een prima begin na de winterstop.
We hebben met zijn allen , als team prima gespeeld. Top

Eerste seizoenshelft st Colijn/Wolfaartsdijk 28 december 2021 - NIEUW TEAM J0-19

Een nieuw seizoen, na het door COVID19 verloren seizoen 2020/2021 waarin we slechts 3 wedstrijden gespeeld hebben en daarnaast alleen getraind hebben. Gaan we er vanuit dat we weer lekker kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. De volgende spelers maken deel uit van het team keeper Marvin Tilroe verdedigers Luka Schrier Maarten Graver Luca Remijn Geert de Wit Martijn Kloet Siebe Weezepoel. Middenveld Rowdy Kramer Giyani Vd Heijde Thomas Faasse Ruben Kloet Berke Deckers Gabriël van de Ven. Aanval Stijn van Zandbergen Mike van Dommelen Luke Goossens Jarno Snoep. Niels Fluijt startte het seizoen bij J0-19 en speelt nu bij J0-17 omdat er bij dit team een
aantal jongens gestopt zijn.
Staf trainers Jos Snoep Kees Kloosterman Arjen Geene
Assistent scheidsrechter Ad de Wit

Wolfaartsdijk/Colijn JO19 - MZC JO19

Deze zaterdag een topper in wolfaartsdijk. Tegenstander MZC staat bij de bovenste ploegen en heeft nog niet verloren.Bij ons gaat het ook goed, alleen de 1e wedstrijd werd verloren, daarna 3x winst. Voor deze wedstrijd hadden we 14 spelers, Giyani,Gabriel en Mike geblesseerd/ziek en Niels deed met de JO17 mee. We begonnen goed aan de wedstrijd, Arjen had ook gezegd scherp te beginnen, en probeerden een gaatje te vinden in de verdediging van MZC. De eerste kansen waren voor ons, een schot van Ruben op de onderkant van de lat (hij staat zeker in de top 5 bij latje trap) en een goeie aanval via Stijn en Jarno komt de bal bij Berke die tegen de goed uitgekomen keeper schiet. Even later nog een beste kans als de bal uit een corner en via de kluts bij Maarten komt en op de paal beland, helaas nog geen doelpunt. Hierna zakten we een beetje terug en kwam MZC wat meer naar voren. Vooral via hun snelle/handige linksbuiten (die door onze verdediging goed in bedwang gehouden werd) probeerden ze gevaar te stichten. Na een zo,n aanval werd de bal niet goed weggewerkt en kwam de bal voor de voeten van een MZC speler die onhoudbaar in de hoek schoot. 1 -0 achter. Dit was even een domper en nu was het zaak ons weer snel te herpakken. We gingen rusten met een 0 -1 achterstand. In de rust zei Arjen dat we vooral door moesten gaan met hoe we bezig waren want er werd gewoon goed gevoetbald. Rowdy kwam er in voor Siebe en zo gingen we de 2e helft in. MZC had duidelijk vertrouwen gekregen en was in het begin van de 2e helft de bovenliggende partij zonder echt grote kansen te krijgen. Luke kwam erin voor Jarno en Thomas voor Luka Schrier (geblesseerd). We probeerden wat meer de aanval te zoeken maar dat viel nog niet mee want MZC bleek ook over een goede verdediging te beschikken. Siebe kwam er weer in voor Maarten en die moest er vrij snel weer terug in omdat Thomas een schop op zijn enkel kreeg. Zo gingen we proberen toch nog een goal te maken. Luke kopte na een voorzet rakelings naast. Even later kregen we een vrije trap net buiten de zestien en Stijn ging achter de bal staan. Hij schoot de bal hard langs de muur en de keeper loste de bal, een paar spelers liepen in en via Rowdy ging de bal in het doel. 1 -1. We probeerden de winst nog te behalen , nog schot van Ruben tegen de keeper, maar dat zat er niet meer in. Aan de andere kant moest Marvin nog een prima redding verrichten (bal uit de kruising) en zo eindigde de wedstrijd in een verdiend gelijkspel. Tegen zo’n tegenstander na een achterstand toch terugkomen en een gelijkspel behalen is gewoon goed, ook al ben je dan even teleurgesteld omdat je niet wint. Er is ook deze wedstrijd alles aan gedaan om te winnen, dat is helaas niet gelukt maar we kunnen elkaar niets verwijten. Op naar de volgende wedstrijd .

Luctor Heinkenszand JO19 - Wolfaartsdijk JO19

De 2e competitiewedstrijd was een uitwedstrijd tegen luctor. Deze tegenstander zou ook weer een pittige tegenstander zijn, volgens sommigen een van de betere in deze competitie.
Zonder de geblesseerden: Marvin, Berke, Giyani en de zieke Thomas gingen we naar Heinkenszand om te proberen de punten mee naar huis te nemen.
In het begin van de wedstrijd kwamen we gelijk onder druk en konden we de tegenstander maar moeilijk bespelen. Dat resulteerde dan ook al snel in een doelpunt gemaakt door hun snelle rechtsbuiten die een steekbal prima achter Rowdy, die Marvin verving in het doel schoot.
Niet veel later een ongeveer gelijke situatie waarbij dezelfde speler wederom een doelpunt maakt. 2 – 0 achter na ongeveer een kwartier spelen.
Het was zaak ons snel te herpakken en dat gebeurde gelukkig. We pepten elkaar op en probeerden wat meer naar voren te voetballen. Snel na de 2 – 0 was het Luca Schrier die op de achterlijn zijn tegenstander uitkapte en de bal met een boog over de keeper in de verre hoek schoot. De aansluitingstreffer was daar. Dit gaf een positieve boost aan het team en dat resulteerde niet veel later in de 2 – 2 van Ruben die een corner prima binnenkopte. Luctor was het een beetje kwijt en wij bleven lekker door voetballen en probeerden nog voor de rust voor te komen . Dit lukte doordat Stijn attent reageerde op een bal tussen de keeper en de verdediging en prima afronde.Luca Schrier moest nog geblesseerd het veld verlaten na een pittige overtreding. Mike kwam voor hem in het veld. Er vielen geen doelpunten meer ,  2 -3 voor bij de rust.

In de rust zette coach Arjen de boel op scherp om toch vooral fel te beginnen na de rust om de voorsprong te behouden en beter nog uit te bouwen. Luke kwam in het veld voor Jarno, en zo gingen we de 2e helft in.
De voorsprong en de rust had ons goed gedaan want we hadden het beter onder controle , de verdediging stond goed en gaf weinig weg.
We probeerden te voetballen en door goed samenspel tot een doelpunt te komen. Ongeveer een kwartier na rust werden we hiervoor beloond.
Het was Stijn die een solo begon en op snelheid bij de zestienmeter kwam om vervolgens met een prima schot in de bovenhoek af te ronden. Schitterende goal, 2 -4.
Nu was het zaak geconcentreerd te blijven en de voorsprong te verdedigen. Luctor ging nu meer risico nemen en kwam ook meer naar voren, wat voor gevaar voor ons doel zorgde  maar niet echt uitgespeelde kansen. Toch moesten we verder terug en kwamen we er minder uit. Niet veel later kreeg Luctor een strafschop, een lichte overtreding waarbij de aanvaller van Luctor nogal makkelijk naar de grond ging, werd door de scheidsrechter als strafschop beoordeeld. De strafschop werd door Luctor prima ingeschoten. Door de aansluitingstreffer kreeg Luctor weer hoop op meer en zette nog eens extra aan. Het werd steeds lastiger maar we gaven niet op en kwamen er af en toe nog gevaarlijk uit, waarbij de spelers van Luctor niet op een overtreding meer of minder keken. Bij een uitval werd een speler van ons vlak buiten de zestien neergehaald wat ons een vrije trap opleverde. Stijn ging achter de bal staan en schoot prima in, buiten bereik van de keeper belandde de bal op de paal. Helaas nog niet de definitieve beslissing. Jarno kwam nog in het veld voor de leeg gespeelde Stijn en zo gingen we proberen de voorsprong vast te houden.

Na een minuut of 4 blessuretijd floot de scheidsrechter af en konden we de 1e overwinning noteren. Het was een zware wedstrijd maar doordat we met zijn allen er in bleven geloven en knokken hebben we de overwinning binnen weten te halen.

Prima resultaat Mannen. Goed gedaan . Op naar volgende week.

Wolfaartsdijk JO-19 - Halsteren JO19-2

Zaterdag 10 oktober 2020 - Wedstrijd Wolfaartsdijk JO19-01 - Halsteren JO19-2.

Vandaag staat de wedstrijd tegen Halsteren J0-19-2 op het programma. Een voor ons onbekende tegenstander, ik ben dan ook benieuwd hoe we er voor staan. Door blessures en een afmelding 12 spelers tot mijn beschikking, waarvan Geert niet topfit is en op de bank begint.

Olivier neemt plaats op de bank als assistent, hij komt stage lopen en hoe leuk is het dan wanneer dit bij zijn oude club en trainer kan.We starten met de volgende spelers;

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Dagmarkt Wdijk
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports