Zaterdag 18-3 Wolfaartsdijk JO13 – Wemeldinge JO13

Ondanks de zware nederlaag van vorige week, begint vandaag de teller weer op nul, nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen en de bal is rond.

Om 10:00 uur is de aftrap van de wedstrijd onder leiding van Richard Driedijk. Deze wedstrijd moeten we het doen zonder Tim, Julian S. en Frans (vlagger). Gaico vervangt hem en tijdens de warming-up valt onze keeper Julian M. ook nog uit, hetgeen gelijk wijzigingen in de opstelling vraagt.
Wolfaartsdijk start de wedstrijd sterk, er wordt kort op de man/vrouw gedekt en druk gezet. Dit wordt al snel in de eerste helft beloond met een doelpunt van Yordi (1-0). We blijven aanvallend voetballen, een mooie één-twee tussen Yordi en Luca eindigt in het zijnet. Wemeldinge herpakt zich en creëert kansen, echter Demian (keeper) zorgt voor een mooie en nodige redding, waarmee de nul voor Wolfaartsdijk gehouden wordt. Ook de paal voorkomt de gelijkmaker. We zijn weer in de aanval, her en der goede combinaties, die in een 2-0 voorsprong resulteren. Wemeldinge geeft niet op, zetten extra druk en weten hun achterstand snel om te buigen naar een 2-3 voorsprong. Wolfaartsdijk is even aangeslagen, maar er wordt hard gewerkt door iedereen. Er komen kansen en wederom een één-twee tussen Yordi en Luca wordt door Yordi in het net van Wemeldinge gewerkt; 3-3. Luca zorgt vervolgens met een mooi indraaiende bal van de 16 meter voor de 4-3. (Wat een spannende en gelijk opgaande wedstrijd). Wemeldinge is gewaarschuwd, maar laat zich niet van de wijs brengen en worden sterker en sterker. Wolfaartsdijk blijft weerstand bieden en Demian weet met de nodige reddingen de voorsprong te behouden. Toch weet Wemeldinge de overhand te krijgen en met een indraaiende bal, geen houden aan, de gelijkmaker 4-4 te maken. Hierna ruiken ze de mogelijkheid om te winnen en weten uit twee corners nog twee doelpunten te scoren. Eindstand 4-6. Jammer jongens, goed gevoetbald en hard gewerkt!

18032017 Wdijk JO13 Wdinge JO13