Wolfaartsdijk JO12-1JM - Arendskerke JO12-1

Wedstrijdverslag zaterdag 11 september.
 Wolfaartsdijk JO12-1JM tegen 's Heer Arendskerke JO12-1

Ik (Teun) was aanvoerder van ons team.
Troy stond deze wedstrijd op de goal en heeft heel goed staan keepen. Hij heeft er denk ik wel 6 of 7 goede kansen uit gehaald.
We gingen eigenlijk gelijk op, maar halverwege de 1e helft scoorde de tegenstander.
Uiteindelijk scoorde Pepijn gelukkig waardoor we met 1-1 de rust in gingen. Daar waren we allemaal wel blij mee.
Aan het einde van de eerste helft is het gaan regenen.

De tweede helft speelden we helemaal in de regen. Voor het voetballen maakte dat niet zoveel uit, het was niet zo warm.
Halverwege de 2e helft kreeg ik een assist van Pepijn en die schoot ik erin. Toen stonden we voor met 2-1.
Jammer genoeg heeft de tegenstander in de laatste minuten nog 2-2 gemaakt. Dat werd dus de eindstand.

Nummer 11 van 's Heer Arendskerke was erg fel. In de rust hadden we tegen elkaar gezegd dat we die goed aan moesten pakken. Toen ik de bal aan hem gaf nam hij al uit toen ik nog niet in het veld was. Dat vond ik niet zo eerlijk, dus ik gaf hem een duw. De scheidsrechter zag dat en gaf hem een vrije trap. Daar was ik het niet zo mee eens, maar ja. De scheidsrechter bepaalt.