Wolfaartsdijk D1 – GPC D1

Mooi de winterstop is weer voorbij en we beginnen weer vol goede moed met de 2e helft van de competie! Het weer is prima. Het is wel erg nat geweest deze week, maar met ons kunstgrasveld is dat geen probleem.

Helaas hebben we twee blessures, Luca heeft zijn duim gekneust op school en Abdelgader is net met zijn arm uit het gips. Normaal gaat er ook altijd een D-tje mee met de C-Tjes, maar die wedstrijd is afgelast waardoor we toch een wissel hebben. Met 12 man starten we dus de wedstrijd. De opstelling kent weinig verrassingen en iedereen staat op zijn bekende plek.

De wedstrijd gaat gelijk op, het is een felle wedstrijd en Harry (de scheidsrechter) moet regelmatig ingrijpen. Er wordt zelfs een gele kaart getrokken! De eerste gele kaart voor Wolfaartsdijk D1. Even verder dus met tien man..... (tijdstraf)!
Jammer, maar net voor rust krijgen we een doelpunt tegen. Een mooi afstandsschot. Onze keeper zat in de goede hoek, maar het schot was onhoudbaar.

De tweede helft gingen we vol vertrouwen er tegen aan. De mannen lieten veel werklust zien, diverse kansen werden gecreëerd maar helaas kwam de bal net niet tussen de doelpalen. De druk werd opgevoerd, met natuurlijk meer risico op een tegengoal. En dat gebeurde ook. Gerommel in het strafschopgebied, een verdediger die over de bal schoot en helaas schoot GPC wel raak, 0-2.......

Met nog maar een paar minuten op de klok, zat er helaas niet meer in. De mannen hebben hard gewerkt, maar soms heb je wel eens dat het net niet wil lukken.......
Volgende week Wemeldinge! Hopelijk hebben we dan meer geluk.