SKNWK JO13-1 - Wdijk JO13-1

ZaterdJO13 SKNWK_291016ag 29 oktober 2016; Na een weekend rust vorige week, vanwege de herfstvakantie, stond vandaag de laatste beker wedstrijd in de poule op het programma.
We moesten aantreden tegen SKNWK. Zij hadden net zoals wij de andere 2 wedstrijden gewonnen. Een wedstrijd om de 1e plaats in de poule dus.

Vandaag waren Tim en Sjuul (Julian Sprengers) afwezig.
Er waren enkele spelers net terug van vakantie. Er moest daarom wat geschoven in de opstelling. Onder het genot van een waterig zonnetje werd er om 9.45u afgetrapt. Na een onrustig begin kwamen we toch 0-1 voor door een goede actie van Yordi. Het wedstrijdverloop bleef heen en weer golven. Een leuke gelijk opgaande wedstrijd tegen een klasse hoger spelende tegenstander. Yordi wist nog 1x het net te vinden in de 1e helft. SKNWK scoorde 3x de 1 helft. Zo gingen we dus met een achterstand rusten.
De 2e helft een ander SKNWK. De 4-2 was een foutieve pass op het middenveld. Daarna werden op verschillende posities onze spelers 'overlopen' door grotere en oudere spelers van de tegenstander. Ondanks een uiteindelijke 8-2 nederlaag werd er met vlagen goed gecombineerd en kwamen we een paar keer goed en gevaarlijk in de 16 van de tegenstander.
We zijn zodoende uitgespeeld in de beker. Nu kunnen we verder naar de de competitie gaan kijken.