RCS JO13-3 Wolfaartsdijk JO13-1

De eerste keer dit seizoen dat het `s morgens wat fris was bij aankomst op het sportveld van vv Wolfaartsdijk.
Vandaag gaan we op bezoek bij Voetbalvereniging Racing Club Souburg, ook wel bekend als RCS.
Tim, Abdelgadir en Luke waren afwezig. Dus met 13 spelers op weg naar sportpark `de Alblas`.

Keeper Julian (Mol) had zijn beurt om als wissel te beginnen. Er was daarom wat geschoven met spelers.
Demian nam de plaats van Julian in. Na een korte warming-up begonnen de oranje leeuwen en 1 leeuwin aan deze wedstrijd.
Er werd beter gespeeld dan de week ervoor tegen Kloetinge. Yordi had het in de spits lekker naar zijn zin de 1e helft. Hij scoorde 4x achter elkaar. De laatste voor de rust was voor Remco. Keeper Demian had 2 ballen te verwerken gehad. RCS kwam er toch soms lekker uit. Dat kwam vaak niet verder dan tot onze `16`. Dat was toch wel de verdienste van onze verdedigers.
Ruststand 0-5. In de rust aangegeven dat er goed overgespeeld moest blijven worden. En dat de posities goed bezet moesten blijven.
De 2e helft stond Julian (Mol) weer op zijn post. Er werd gelukkig goed samen gespeeld, wat in een paar mooie aanvallen resulteerde.
Juul (Julian Sprengers) had het ook nog even op zijn heupen en liet een flits van zijn ski kwaliteiten zien.
Als een ware slalom kampioen kwam hij met de bal aan zijn voet tot vlakbij de finish waar hij door de keeper werd onthouden van een doelpunt.
De 2e helft scoorden Demian en Siebe ieder 1x. Het slotakkoord was voor Luca, met 2 goals.
Door toch wat onoplettendheid achterin wist RCS de eer te redden met een tegengoal.
Het weer was ondertussen ook wat opgeknapt, tevredenheid dus… ook over het spel en de wedstrijd, op naar de return tegen Kloetinge 6.