Laatste competitie wedstrijd najaar 2016-2017 VVW JO13

JO13 VVW KloetingeJO13 6Op 10 december speelden wij de laatste wedstrijd van deze najaars competitie uit tegen Kloetinge JO13-6. Vanwege tekort aan spelers bij JO15 kon Luca alleen de 1e helft bij ons meespelen.
Tim was afwezig, Abdelgadir en Remco waren geblesseerd.

Op deze grijze zaterdag begonnen we moeizaam aan de wedstrijd. Het leek alsof nog niet iedereen wakker was. Er ging veel fout bij het overpassen van de bal. Aanvallend konden we daardoor geen vuist maken en verdedigend ontstonden er kansen voor Kloetinge. Gelukkig was Julian wel ‘wakker’.
Na 15 minuten de 1e wissels erin gebracht, zoals gebruikelijk. Hierna kregen we wat meer grip op de wedstrijd. Er werd wat beter gecombineerd. Yordi scoorde uit een paar mooie aanvallen, soms over de flank soms door het centrum 3x, een hattrick dus!
Ook werd Yordi nog een keer onrechtmatig in de 16meter gestopt. Hierdoor kregen we een penalty die helaas werd gemist.
Nog voor rust werd er slecht verdedigd waardoor Kloetinge kon scoren. Zo gingen we rusten met een 1-3 voorsprong. Luca ging met enige spoed terug naar Wolphaartsdijk om zich bij JO15 te melden. Dus nog maar 1 wissel over.
Het spel de 2e helft was (nog) een stukje minder dan de 1e helft. Er werden verkeerde keuzes gemaakt in balbezit. En er werd niet goed in de organisatie verdedigd zodat ook Kloetinge nog steeds gevaarlijk kon blijven. Na de 1-4 van Niels scoorde Kloetinge weer tegen. Zo bleef het verschil dus maar 2 doelpunten.
Met nog 10 minuten te spelen werd Demian na een goede verdedigende actie door een speler van Kloetinge van achteren hard uit de wedstrijd geschopt. Deze speler werd door de goed leidende scheidsrechter naar de kant gestuurd. Helaas kon Demian niet verder en kon Niels, die net naar de kant was gekomen voor zijn wisselbeurt, toch weer verder spelen. Hij mocht centraal in de spits gaan spelen. Dat bekroonde hij met zijn 2e doelpunt van de wedstrijd. En zo werd de eindstand 2-5.