JO13; ‘de dubbel tegen FC Dauwendaele JO13-2’ + Kampioensschapsfoto's

26-11-16 de thuiswedstrijd
We kunnen vandaag najaarskampioen worden als er gewonnen wordt van de tegenstander uit Middelburg.
Remco deed niet aan deze wedstrijd mee. Hij zou een hardloop wedstrijd gaan doen maar een griep gooide roet in de plannen.

Alle spelers stonden toch wel enigszins gespannen aan de wedstrijd.
De eerste aanval gelijk na de aftrap bleek eigenlijk ook de mooiste.
Ik denk dat het een 3- of 4-voudige 1-2 was tussen Yordi en Luca, waardoor Yordi oog in oog kwam te staan met de keeper van Dauwendaele. Deze verkleinde goed zijn goal. Waar Yordi normaal wel raad weet met zulke kansen schoot hij nu tegen de keeper aan.
Wat jammer was, want zo’n aanval verdient eigenlijk een doelpunt.
Het vervolg van de 1e helft was prima! Er werd door iedereen vol overgave gespeeld. Er werden kansen gecreëerd door goed voetbal. Was leuk om naar te kijken!
Helaas waren de kansen niet allemaal omgezet in doelpunten. Yordi wist 2x het net te vinden, waarvan 1x uit een penalty.
Ook Dauwendaele wist te scoren. De 2e helft kwam er toch wat meer spanning op te staan. Dus qua spel wat minder goed dan de 1e helft. Toch waren er de nodige kansen, maar net als de 1e helft werden deze niet omgezet in goals. Hierdoor bleef het spannend tot het laatst. Toen het laatste fluit signaal klonk kon er feest worden gevierd.
Kampioen!! Na afloop was er (kinder)champagne, een echt spandoek en taart in de kantine.
Alle 16 spelers van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!

JO13 20161126 kampioenJO13 20161126 kampioen2

IMG 9481IMG 9483IMG 9489IMG 9492

3-12-16 de uitwedstrijd
Luca was met JO15 mee. Hij heeft daar een hele wedstrijd meegespeeld. 0-10 gewonnen.
Goed gedaan Luca!
Verder kon Remco alleen de 1e helft meedoen vanwege een hardloop wedstrijd.
De 1e helft was Dauwendaele veelvuldig op onze helft te vinden. We moesten ver achteruit. De prima keepende Julian hield ons in de wedstrijd. Een aantal keer werd er gevaarlijk gecounterd, maar niet gescoord. De gemoederen liepen zo hier en daar hoog op bij ons. We werden hierdoor wel een beetje uit ons spel gehaald.
In de rust werd aangegeven dat er niet op ingegaan moest worden, maar lekker te gaan voetballen. De 2e helft ging het spel lekker heen en weer. Gescoord werd er aan beide kanten niet. Bij ons mede door wederom goed keepers werk van Julian. Er werd hard gewerkt door iedereen. Ook goed om zo’n wedstrijd te spelen.
Al met al een verdiende 0-0
De druk is er toch wel een beetje af door het reeds behaalde kampioenschap.
Volgende week de laatste wedstrijd van deze competitie, uit tegen Kloetinge.