JO13-1: De bal rolt weer

Zaterdag 3-9-16,
Op deze zonnige zaterdag in september begon een nieuw JO13-1 (voorheen D1) team aan een nieuw seizoen. Met een selectie van 16 spelers moesten we het in een beker wedstrijd opnemen tegen Bruse Boys JO13-2.foto bb 03092016

Helaas had de tegenstander slechts 10 spelers. We hebben dus 10 tegen 10 gespeeld.
Er was daarom voldoende ruimte op het veld. Dat was best wel wennen, zo’n groot veld, een grote goal en een opstelling.
We begonnen goed aan de wedstrijd, zowel over rechts als over links werd er regelmatig het strafschopgebied gevonden.
Soms was het lastig als er door het midden werd gespeeld omdat het daar toch wel druk was.
Onder toezicht van veel ouders en andere toeschouwers werd er met vlagen goed gecombineerd.
Een paar hoogtepunten waren toch wel de 1e goal van Luke, hij is pas lid geworden, hij scoorde met een afstandsschot en de goal van Abdelgadir, die bij de 2e paal koppend scoorde na een goede actie en voorzet van Yordi.
Er werd met 9-0 gerust.
De 2e helft hetzelfde beeld. Een aanvallend vvW en een goed georganiseerde tegenstander die met veel inzet en bij vlagen ook leuke combinaties liet zien. Alle spelers hebben hun minuten gemaakt.
Uiteindelijk floot een goed leidende Richard Driedijk af bij een stand van 16-0!
Volgende week gaan we naar Kloetinge voor een volgende (beker) wedstrijd.