Erremuu JO13-2 – vvW JO13-1

Heerlijk voetbal weer in Erremuu.
Vandaag zonder Abdelgadir en Julian Sprengers, dus wederom 14 man aanwezig. Tycho moest helaas voor de wedstrijd afhaken wegens een teenblessure.
Het begin was goed en veelbelovend. Dat bleek ook al snel uit diverse doelpunten van Yordi, die op de linkerflank een gevaar was voor de tegenstander. Voor de wedstrijd was er al gewaarschuwd voor het waarschijnlijke fysieke spel van de tegenstander. Dat bleek ook wel uit verschillende situaties. Gelukkig gingen onze spelers daar niet in mee en bleven lekker combineren, afgewisseld met goeie persoonlijke acties.
De ruststand was uiteindelijk 0-6. De scheidsrechter kreeg in de rust een presentje vanwege de "week van de scheidsrechter".
Na de rust een zelfde spelbeeld. Het laatste kwartier werd er toch wat teveel uit positie gelopen waardoor Erremuu 1x kon scoren. Daar waren ze erg blij mee, de eer was gered.
De eindstand 1-10, 4x Yordi, 3x Tim, 1x Remco, 1x Demian, 1x Luca.