Bekermatch 2; Kloetinge JO13-5 vvW JO13-1

10092016 Kloet JO13-5 JO13Zaterdag 10-9-16; Wederom een zonnige (warme) zaterdag in september.
Vandaag stond de 2e beker wedstrijd op het programma. Vandaag had ik 15 leeuwen en 1 leeuwin tot mijn beschikking.
Na een behoorlijke puzzel op vrijdagavond gingen we de wedstrijd op het Wesselopark spelen tegen Kloetinge JO13-5.
We speelden de wedstrijd op het kunstgras.
We begonnen goed aan de wedstrijd en gaven druk op de tegenstanders. Dat resulteerde in een paar goeie kansen.
De keeper van de tegenpartij stond echter goed zijn mannetje. Er werd bij vlagen goed gespeeld, ook via de zijkant!
Als Kloetinge aan aanvallen dacht werd er resoluut  verdedigd, complimenten daarvoor. Uiteindelijk gingen we rusten met een 0-2 voorsprong.

De 2e helft was iets rommeliger dat neemt niet weg dat er weer goed werd gespeeld met een paar mooie aanvallen/combinaties.
Het doelpunt van Tycho mocht er zijn! Vanaf de linkerkant „punt zestien” zocht hij zijn rechtervoet en haalde, onder toeziend oog van zijn opa en oma, goed uit! Dit had Tycho op de training ook al een paar keer laten zien!
We wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 0-5. Wederom een goede uitslag, met goed voetbal en veel inzet.
Deze week weer lekker trainen om nog beter te worden!