2 Verslagen van onze JO13 (foto's) met dank aan Bianca

Zaterdag 4 maart: Wolfaartsdijk JO 13 – Patrijzen JO13
Deze wedstrijd moesten we het zonder Quinten, Tim, Demian en Berteld doen.

Gelukkig wilde Leon de honneurs voor Berteld waarnemen. Vol goed moed en inzet begonnen de jongens en Femke aan de wedstrijd. Patrijzen was het eerste deel van de eerste helft sterker en meer in bal bezit, hetgeen resulteerde in een doelpunt 0-1. Wolfaartsdijk herpakt zich en er komen door een aantal mooi combinaties tussen Luca en Yordi zelfs kansen op de gelijkmaker, echter deze blijft uit en we gaan de rust in met 0-1. Na een pep-talk van Leon, thee en een energyboost beginnen we aan de tweede helft. Deze start Wolfaartsdijk sterk en we hopen dat de meewind ons ook wat helpt. Julian S. zorgt dat het veld klein blijft; iedereen goed aansluit. Een paar leuke 1-2tje tussen Niels en Tycho op links lopen helaas op niets uit. Patrijzen herpakt zich en geeft geen kansen weg. Ze worden gedurende de tweede helft sterker en maken nog 2 doelpunten. Eindstand 0-3.

20170304 Patr120170304 Patr2

Zaterdag 11 maart: Wolfaartsdijk JO 13 – Oostkapelle JO13
Tijdens deze wedstrijd missen we Julian S. en Luca. Het is  een prachtige zaterdagochtend; heerlijk voetbalweertje! Iedereen heeft er weer zin in en om 10: 00 uur betreden we het veld. Helaas staan we na 5 minuten als met 0-3 achter en na een kwartier is het 0-5. Oostkapelle heeft de overhand. Na wat tactische wijzigingen en Tim onder de lat lijkt Wolfaartsdijk van de schrik te zijn bekomen en wordt er meer weerstand aan Oostkapelle geboden. Er ontstaan zelfs nog wat kleine kansen, maar Oostkapelle laat zich hierdoor niet van de wijs brengen en drukken door. Tim heeft nog een paar mooie reddingen, maar Oostkapelle blijkt toch een maatje te groot….0-9.

20170311 Oostk