1e Competitie wedstrijd vvW JO13 tegen Jong Ambon JO13-2

JO13 Jong_Ambon_24-9-16Wederom een heerlijk voetbalweertje op deze septemberochtend. Om 10u werd er gefloten voor de start van deze wedstrijd. Abdelgadir en Julian Mol waren afwezig.
Remco was de stand-in voor Julian Mol. Het was in het begin even wennen aan de wat gewijzigde opstelling.
Al snel werd de aanval gekozen. Daar kwam best wat gevaar uit. Soms door goed verdedigen van Jong Ambon en soms door slordig spel werd er nog niet gescoord. Totdat Luke zijn snelheid gebruikte en langs de zijkant de achterlijn haalde en de bal goed voor gaf. Daar stond Tim die, zonder te aarzelen zijn schoen tegen de bal plaatste. Goal!
Een mooie combinatie na een dubbele 1-2 tussen Luca en Demian, dwars door het midden van de defensie van Jong Ambon, werd helaas niet omgezet in een doelpunt. Dit kwam doordat de keeper goed keeperswerk verrichtte. Zo werd er bij een 1-0 stand aan de thee begonnen.
De 2e helft werd er goed begonnen. De tegenstander kwam nauwelijks nog op onze helft. Een goede actie van Luca werd ditmaal goed afgerond door Demian. Niet veel daarna waren de rollen omgedraaid. Demian met een goede actie waarvan Luca dankbaar gebruik maakte en de 3-0 binnen schoot. Daarna werd het wat rommelig omdat verschillende spelers uit positie gingen lopen. Dat is een puntje waar we de volgende wedstrijden beter op moeten letten.
Deze score bleef steken op 3-0, wat een goed begin van deze competitie is.

Volgende week gaan we op bezoek naar Arnemuiden JO13-2.