15-01-2016; Spelregelavond D- en C-teams

Afgelopen vrijdagavond is er voor de  D- en C- jongensteams een spelregelavond gehouden. Onder deskundige begeleiding van Harry Wisselink, Rien van Haaften en Erik Filius werd onze jeugd bijgepraat over alle regels in het veld.

Harry is natuurlijk onze eigen scheidsrechtercoördinator en de overige twee heren waren namens de Scheidsrechtervereniging  Noord– en Zuid Beveland afgevaardigd. Overigens is Harry daar ook erg actief voor.
Door middel van verschillende voetbalsituaties, ondersteund met leuke plaatjes, werd de theorie bijgebracht. Als het goed is weet iedereen nu (dus ook de aanwezige leiders en trainers Knipogen) het verschil tussen een indirecte en directe vrije trap, wat te doen als een ingooi mislukt, wat als de bal via de scheidsrechter in de goal gaat, mag je een strafschop samen nemen, wanneer is het voordeel etc etc.
Ook werd er nog een quiz gehouden om te kijken of iedereen toch wel goed had opgelet. Iedereen kreeg 20 vragen te beantwoorden. Voor de winnaar had Martin een echte ‘Wolfersdiek’ sjaal ter beschikking gesteld. Niemand had 0 fouten (ook de leiding of trainers niet), maar met 13 goede antwoorden is Floris Koeman de uiteindelijke winnaar geworden! Gefeliciteerd.
Na afloop nog gelachen om de mooiste scheidsrechters bloopers en na een drankje en zakje chips/snoep zijn de jongens weer huiswaarts gegaan.
Al met al een leuke en leerzame avond. Harry, Rien en Erik bedankt.

Spelregelavond 15012016