SSV JO12 - Wolfaartsdijk JO12

We moesten vroeg weg, toen we hadden omgekleed stonden er nog geen goals en pionnen klaar dus we hadden lang de tijd om warm te worden. We begonnen aan de wedstrijd en van de tegenstander waren er twee hele grote jongens die meededen. We kwamen eerst 1-0 achter te staan. Toen scoorde Daan 1 keer toen bleef de stand zo tot de rust. Toen we weer begonnen Waren we best moe, maar we gingen door. De stand bleef heel lang zo. Maar in de laatste paar minuten scoorden Rowan Houte kamer. En nog maar een paar minuutjes te gaan. De stand bleef zo tot het einde van de wedstrijd. Toen gingen we juichen. Door die stand staan we gedeeld eerste.

20-11 Wolfaartsdijk JO10 - Kloetinge JO10

Vorige week speelden we ook tegen Kloetinge, dus we dachten, dat kunnen we weer wel met gemak winnen. We begonnen vol goede moed. Delano op doel en verder Jona, Bob, Jaro, Thiemo, Vera, Davi en ik in het veld! In de eerste minuut gelijk al een doelpunt van Bob, dat was een goed begin! Na een paar minuten weer een doelpunt. Na een minuut of 10 was een doelpunt voor Kloetinge en zo gingen we met 4-1 de rust in. Na de rust had Kloetinge de opstelling veranderd en scoorden ze ene paar keer! Bob scoorde ook nog 4 keer en  toen eindigde de wedstrijd in 6-6. Het was een leuke wedstrijd, we waren beter, maar Kloetinge kwam goed terug in de tweede helft. Volgende week gaan we weer, en dan gaan we vast winnen!

Verslag van Dave Mutsaers

13-11 Wolfaartsdijk JO10 - Kloetinge JO10

We moesten om half negen op het veld staan. Wolphaartsdijk mocht de aftrap nemen. Het begon goed met Joey als kiep, Jaro middenveld,  Vera ook,  Dave spits, Davi ook middenveld en Thiemo en ik in de wissel (vertrouw er niet op dat dit 100% klopt) tot dat Kloetinge scoorde. We namen de aftrap en Davi scoorde meteen 1-1. Aftrap voor Kloetinge. Davi dacht nog een poging doen en die ging helemaal goed. Vera probeerde er ook een in te leggen en dat lukte! 3-1 voor Wolphaartsdijk! Toen mocht ik er in en ik scoorde 4-1. Gaat lekker dacht ik maar helaas weer een tegen doelpunt. Jammer maar ja. We gingen door met de aftrap ik scoorde 5-2. Maar toen weer een tegen doelpunt 5-3 en weer een 5-4. Toen was de wedstrijd voorbij. Nog net gewonnen.

Groetjes Bob(ie)

Wolfaartsdijk JO10 - Lebo/SVN JO10

We moesten om half voor 9 op het veld zijn. Lebo begon met de aftrap. We gingen gelijk in de aanval en na 5 minuten de eerste goal van ons team, natuurlijk van Bob. En na 10 minuten schiet Rafael van de middellijn hem er bijna in en 30 seconden later schiet bob er 1 in. De 2e helft, in de laatste kwartier was het chaos. Dave de keeper, kreeg last van zijn lies dus hij kon alleen nog uitrollen, niet schieten. 2 minuten voor het einde bob schiet er 1 in, 3-2 voor ons en dan de fluit. We hadden gewonnen het was een leuke wedstrijd.

Verslag van Rafael den Engelsman

Wolfaartsdijk JO12 - Lebo/SVN JO12

We moesten tegen lebo/svn. We hadden veel zin in de wedstrijd want als we wonnen gingen we een plek omhoog in het klassement. We dachten bijna allemaal dat het een moeilijke wedstrijd ging worden maar dat viel mee. De eerste helft was best spannend de tegenstanders kregen wel een paar goeie kansen. Wij scoorden snel de 1-0 van Pepijn na het terugleggen van Luuk. Toen werd het 2-0 meT een schot van Pepijn. Toen scoorden de tegenstanders de 2-1. Daan scoorde de 3-1 door een corner van Pepijn. Toen 4-1 door een mooie actie van Pepijn. 5-1 door Luuk. 6-1 door Pepijn en de 7-1 scoorde Roan door een corner van Teun.
Dit was de wedstrijd wolfaartsdijk Jo12- lebo/svn Jo12

Groeten Renato

Zeelandia Middelburg JO12-3 - Wolfaartsdijk JO12

We moesten tegen Zeelandia Middelburg. We hadden veel zin in de wedstrijd omdat ze al veel doelpunten tegen hadden en wij hoopte op veel doelpunten. Dat is ook gelukt.

Onze verdediging  was heel sterk waardoor er veel ballen naar voren geschoten konden worden. Troy Hoekman keepte weer een goede wedstrijd. Na de eerste 35 minuten stond het 0-4 voor ons.
In de pauze heeft Bennie ons goed uitgelegd hoe we moesten verder spelen. En uiteindelijk is het 3-9 geworden.
Tijdens deze wedstrijden heeft Renato 2 doelpunten gemaakt, Pepijn ook 2 doelpunten net zoals Jayren, Teun scoorde 1 keer en ik zelf scoorde ook 2 doelpunten.
En we hebben veel zin in de volgende wedstrijd.

Subcategorieën