Wolfaartsdijk JO12 - Lebo/SVN JO12

We moesten tegen lebo/svn. We hadden veel zin in de wedstrijd want als we wonnen gingen we een plek omhoog in het klassement. We dachten bijna allemaal dat het een moeilijke wedstrijd ging worden maar dat viel mee. De eerste helft was best spannend de tegenstanders kregen wel een paar goeie kansen. Wij scoorden snel de 1-0 van Pepijn na het terugleggen van Luuk. Toen werd het 2-0 meT een schot van Pepijn. Toen scoorden de tegenstanders de 2-1. Daan scoorde de 3-1 door een corner van Pepijn. Toen 4-1 door een mooie actie van Pepijn. 5-1 door Luuk. 6-1 door Pepijn en de 7-1 scoorde Roan door een corner van Teun.
Dit was de wedstrijd wolfaartsdijk Jo12- lebo/svn Jo12

Groeten Renato

Zeelandia Middelburg JO12-3 - Wolfaartsdijk JO12

We moesten tegen Zeelandia Middelburg. We hadden veel zin in de wedstrijd omdat ze al veel doelpunten tegen hadden en wij hoopte op veel doelpunten. Dat is ook gelukt.

Onze verdediging  was heel sterk waardoor er veel ballen naar voren geschoten konden worden. Troy Hoekman keepte weer een goede wedstrijd. Na de eerste 35 minuten stond het 0-4 voor ons.
In de pauze heeft Bennie ons goed uitgelegd hoe we moesten verder spelen. En uiteindelijk is het 3-9 geworden.
Tijdens deze wedstrijden heeft Renato 2 doelpunten gemaakt, Pepijn ook 2 doelpunten net zoals Jayren, Teun scoorde 1 keer en ik zelf scoorde ook 2 doelpunten.
En we hebben veel zin in de volgende wedstrijd.

Wolfaartsdijk JO10 - Bevelanders JO10

Open het PDF bestand voor het unieke wedstrijdverslag!!

2021-10-16_WolfersdiekVsDeBevandersDoorJona.pdf

Wolfaartsdijk JO12-1JM - SSV'65 JO12-2

Vandaag moesten we tegen SSV, ze hadden alle wedstrijden nog gewonnen. Ze begonnen heel goed en kwamen 0-2 voor. Daarna kwamen wij terug en scoorde Pepijn. Toen kwamen we weer 1-3 achter. We bleven goed strijden waardoor Djayren 2-3 maakte. Daarna gaf Roan een goede voorzet op Jayren en werd het 3-3.

Het was echt super spannend. We kregen nog een penalty, maar helaas miste Pepijn.Toen kwam SSV weer voor met 3-4 en echt vlak voor tijd scoorde Pepijn alsnog de 4-4. Daarna was het klaar.

20211009 1037260

Wolfaartsdijk JO12-1 - Krabbendijke JO12-1

We moesten op het kunstgras. Er was veel publiek. Luuk was er helaas niet bij.
In de eerste vijftien minuten had Pepijn gescoord. 1-0 schoot Pepijn hem over de keeper. Daarna hadden we pauze. Het werd 1-1 een schot van Krabbendijke achter keeper Troy Hoekman langs.
Toen werd het 2-1 Renato die schoot hem links in de kruising.
Ik vond dat Pepijn en Renato een goed duo waren in de aanval. We hadden time out en daarna is Djayren gestopt door zijn enkel. Daarna werd Pepijn eruit geschopt. Ik vond ons wel veel beter maar het laatste moment gingen we de mist in. Ik denk ook omdat er twee goede uit waren dat het dan minder ging. Het ligt ook een beetje aan mij. Het werd eerst nog 2-2 en in de laatste minuut nog 2-3 voor Krabbendijke. En toen hadden we verloren jammer genoeg.
Daarna hebben we nog penalty’s genomen. Wij waren beter en Troy Hoekman heeft er nog tegen gehouden.
Hopelijk volgende week weer beter.

Groetjes Troy Waterham

Wolfaartsdijk JO12 - WIK JO12

Hallo allemaal

Het is zaterdagochtend 2 oktober en vandaag moesten we voetballen tegen SV WIK '57 Kerkwerve.
Samen met Bob, Dave, Vera, Norah, Davi, Jaro,  Dylano, Jona, Rafael en ik gingen we met frisse moed de strijd aan. Het weer is goed, droog en een klein beetje zon.
Jona op het goal, Jaro en Dave als verdediger, Bob, Norah en ik als middenvelder en Vera, Rafael en Davi in de spits. Dat was ongeveer de opstelling, maar reken me er niet op af als dit niet 100% klopt. Onze scheidsrechter was Geert, maar die had zich verslapen dus heeft Jan Blok het eerste gedeelte van de wedstrijd gefloten.
Het eerste tegendoelpunt werd vrij snel gemaakt, maar we moesten er nog even inkomen.
Ondanks de sterke tegenpartij hebben we met z'n allen dapper gestreden.
Zelfs met een mooie hoekschop, genomen door Bob, kreeg ik de kans om de bal bij hun in het doel te schieten.
Eindstand werd helaas 1 - 8 voor SV WIK '57, maar dat mocht de pret niet drukken.
We hebben met z'n allen goed gevoetbald en veel plezier gehad en daar gaat het om.
Ik kijk nu al uit naar de volgende wedstrijd!

Joey Bekker

Vervaet van Weele