Website banner

Wolfaartsdijk 1 - WIK '57 1 (beker)

Zaterdag 14 september stond de laatste bekerwedstrijd op het programma tegen WIK’57. Na eerder te hebben gewonnen bij Bevelanders en een verlies tegen Duiveland, hebben we nog een theoretische kans om door te bekeren. Daarvoor moeten wij van WIK winnen, moet Bevelanders van Duiveland winnen en dan zouden we op doelsaldo eventueel door kunnen. De opstelling om dit te kunnen bewerkstelligen was als volgt: Rik; Daniel, Robin, Richard, Julian; Kevin, Sam, Tristan; Jelmer, Timo, Tijmen. De bank werd bezet door Mitchel, Thijs en Esra.

Wolfaartsdijk begon sterk aan de wedstrijd en speelde het eerste kwartier aanvallend voetbal, maar tot echte kansen leidde dit nog niet. Later werd het spel wat slordiger en werd het wat onrustig. Hierdoor werd WIK wat sterker en kwamen zij wat vaker in de buurt bij het goal van Rik. Zij waren dan ook de eerste die scoorden waardoor we op een 0-1 achterstand kwamen. Bij deze stand moest Wolfaartsdijk ook noodgedwongen wisselen. Kevin had last van zijn hamstring en verliet hierdoor het veld voor Mitchel. Hierdoor kwam Tijmen een plekje naar achter te spelen op het middenveld en kwam Mitchel er in de aanval bij. Dit bleek een gouden wissel te zijn, want al snel wist Mitchel het net te vinden. 1-1 dus, vlak voor rust, dus dit wilden we vasthouden tot de rust zodat we weer even de koppen bij elkaar konden steken om zo een plan te bedenken om de tweede helft door te kunnen zetten. Maar het werd nog mooier voor de oranjehemden, Timo werd weggestuurd door Daniel en kon doorlopen naar de zijkant van de zestien. Of het nou een voorzet of een schot op doel was laten we in het midden, maar het belangrijkste was dat de bal in de verre winkelhaak belande. Zo gingen we toch nog de rust in met een 2-1 voorsprong.
De tweede helft begonnen we met dezelfde elf als die het veld voor de rust hadden verlaten. Met als doel om deze stand te behouden en eventueel zelf nog een doelpunt te maken begonnen we aan de tweede helft. Nadat Mitchel over links diep werd gestuurd liep Timo goed met hem mee in het midden. Het was dan ook een koud kunstje voor de twee om de bal af te leggen waarop Timo de bal zo kon binnenschuiven. De marge was twee dus we hadden iets meer ruimte. Totdat WIK met een lange bal de spits diep stuurde. Die liep 1 op 1 af met Rik, waar Rik helaas niks tegen kon doen. Zo was de stand 3-2 en kon WIK weer doordrukken. Ondertussen waren Esra en Thijs nog binnengekomen voor Daniel en Jelmer. Julian ging op rechtsback spelen waardoor Esra het op de linksback positie van hem kon overnemen. Met deze formatie moesten we de laatste minuten nog overleven. WIK zette wat meer druk, maar tot echte kansen leidde dit niet. Ook wij kwamen niet meer aan scoren toe, dus de wedstrijd eindigde in 3-2.
Zo werd de laatste bekerwedstrijd gewonnen en kunnen we tevreden terugkijken op de voorbereiding. Volgende week wacht ons de eerste competitiewedstrijd in en tegen Kruiningen. Dit zal naar verwachting een lastige wedstrijd worden, dus dan kunnen we uw support zeker gebruiken! Rik zal nadien verslag geven van de wedstrijd.

Robin

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports