Website banner

Wolfaartsdijk 1 - Patrijzen 1 13 oktober.

Zaterdag 13 oktober stond de thuiswedstrijd tegen de Patrijzen 1 op het programma.

De Patrijzen zijn op papier een lastige tegenstander aangezien zij afgelopen seizoen de nacompetitie wedstrijd nipt verloren van Vlissingen 1. Dit betekende dat wij als team weer aan de bak mochten. Deze week hadden we weer een pupil van de week. Hero de Witte, speler van Wolfaartsdijk O9. Hero had vertrouwen in de mannen van Wolfaartsdijk en voorspelde een uitslag van 2-1.

Arjan stuurde de volgende namen de wei in: Mathijs, Ramon (Richard), Tim, Stefan, Julian, Daniël, Tristan, Sam, Timo (Thom), Mitchel (Diederik), Tijmen

Op deze heerlijke zonnige dag mocht Hero de eerste aftrap nemen en nadat hij de bal achter de keeper van Patrijzen had geschoten begon de wedstrijd van 14:30 uur onder leiding van dhr. Koster. De eerste 20 minuten gebeurde er niet echt veel en werden de duels vooral uitgevochten op het middenveld. Totdat Tijmen zich ineens wat liet inzakken op het middenveld, de bal kreeg en Mitchel met een heerlijke steekpass wegstuurde. Mitchel bleef rustig en schoof de bal onder de keeper door. 1-0! En ja, uitgerekend Mitchel tegen zijn oude club. Maar nog geen 3 minuten later vloog de bal aan de andere kant tegen de touwen. Aanvoerder Kevin Dooge kwam naar binnen en krulde deze in de lange hoek. Dit was weer een typisch Wolfaartsdijk momentje. Zelf scoren en dan alweer snel de tegen goal krijgen. Na een gelijk opgaande 1ste helft, waarin eigenlijk weinig gebeurde gingen we rusten met 1-1 op het scorebord.

De 2e helft was het vooral Patrijzen met het balbezit, maar dit balbezit resulteerde tot nauwelijks wat kansen. Monus (Ramon) moest het veld al snel verlaten nadat het in zijn lies was geschoten. Voor hem kwam Richard binnen de lijnen. De 2e helft kreeg eigenlijk weer een beetje hetzelfde beeld als de eerste helft. Rommelig en vooral het uitvechten van duels. Totdat Mitchel (Mo Calah ook wel voor ons) de bal in de 16 meter kreeg zijn tegenstander uitkapte die zijn tackle te laat inzette en Mitchel zo onderuit haalde. Dhr. Koster wees zonder twijfels dan ook direct naar de stip. Penalty! Onze penalty specialist Tijmen ging achter de staan en schoot de bal tegen de touwen. 2-1! Bij deze goal had Stefan even een “Tadic momentje” en riep iedereen bij elkaar om dit doelpunt ook te vieren. Niet heel veel later werd Mitchel weer weggestuurd vanaf eigen helft, waarbij de vlagger van Patrijzen vlagde maar dhr. Koster dit negeerde. Iedereen van Patrijzen stopte al maar het spel mocht door. Mitchel ging 1-op-1 op de keeper af maar die liet zich niet gek maken en keerde de bal. Even later kwamen Diederik en Thom binnen de lijnen om het van achter wat korter op elkaar te zetten en dit resulteerde ook in resultaat want Patrijzen kreeg geen grote kansen meer en de spelers vochten voor elkaar. Wolfaartsdijk pakte de eerste 3 punten van het seizoen. En ja onze pupil had de voorspelling goed, wat een hero!

Met deze 3 punten op zak smaakte het gele goud ook een stuk beter op de welbekende doorloopavond in de kantine. Hier werd het nog is uitgebreid gevierd! Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen Jong Ambon op het programma. De pen voor de volgende wedstrijd geef ik door aan Tijmen van der Baan.

Tim Sandee

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports