Website banner

Wolfaartsdijk 1 - Nieuwland 1

Verslag Wolfaartsdijk 1 – Nieuwland 1
Rust: 1-0 Eindstand: 1-1

Zaterdag 2 oktober stond de wedstrijd tegen Nieuwland op de agenda. Een spannende pot aangezien de tegenstander vorige week, net zoals wij, met ruime cijfers had gewonnen. Voorafgaand van de wedstrijd werd er tijd gemaakt voor Sjako Schipper die vanaf dit seizoen stopt als bestuurslid en als leider van het eerste elftal. Bedankt voor de vele jaren hard werken om het beste voor de club te betekenen Sjako. Hopelijk zien we je vaak langs de lijn verschijnen! 

Nadat de pupil van de week, de keeper van Nieuwland alvast de bal uit het net liet vissen, werd er gefloten en kon de wedstrijd beginnen.Op een regenachtige voetbalmiddag begonnen we aardig aan de wedstrijd.We waren in het begin van de eerste helft toch wel de bovenliggende partij met dominant spel.Van achteruit werd er goed opgebouwd en konden we lekker door de eerste linies van Nieuwland heen voetballen. Echter Nieuwland stond verdedigend goed opgesteld waardoor het lastig was om tot goede kansen te komen.Hier en daar een aantal schoten en voorzetten die helaas niet leidden tot een doelpunt. Verder kwam Nieuwland in de omschakeling niet tot kansen toe, ook wij stonden erg goed verdedigend opgesteld. We bleven geconcentreerd en lieten de bal lekker rondgaan waardoor we in een fase kwamen waar we goed druk hadden op de tegenstander. Uiteindelijk viel dus ook de 1-0. De bal aan de zijkant werd door Jasper er scherp tussen gegeven, zo moest de verdediger van Nieuwland ingrijpen. Hij raakte de bal wat ongelukkig wat ervoor zorgde dat de bal over de uitkomende keeper in eigen doel terecht kwam. Na de 1-0 hielden we de druk op Nieuwland waardoor het moeilijk was voor de tegenstander om balbezit te houden op onze helft. Na 30 minuten spelen kregen we nog een grote mogelijkheid op de 2-0. Door een goede actie kwamen we in een kansrijke positie, echter paste de scheidsrechter geen voordeelregel toe en werden we teruggefloten. Aangekomen aan het eind van de eerste helft wisten we de voorsprong niet te vergroten en zijn we de rust ingegaan met een 1-0 voorsprong. 

In de rust heeft iedereen zich weer kunnen opladen met thee of een banaan. We zijn de kleedkamer uitgegaan met één wissel. Dani kwam er in voor Wynston, die een flinke schop te verduren had gekregen in de eerste helft en dus niet meer verder kon.

Eenmaal iedereen weer op het veld werd er gefloten voor de tweede helft. Nieuwland had een wijziging gemaakt in de voorhoede die ze niet verkeerd uitkwam. Waar ze in de eerste helft moeite mee hadden, ging naar mate de tweede helft vorderde beter. Ze kwamen wat meer in hun spel en konden nu wel vaker de bal behouden op onze helft. Toch stond onze verdediging van achter wederom goed opgesteld waardoor er niet veel doorheen kwam. Met vlagen ging de bal weer lekker rond en kwamen we wat meer op de helft van de tegenstander aan voetballen toe. Helaas wisten ze hier goed raad mee en kwamen ze terug met een antwoord. Door een wat ander strijdplan aan de kant van Nieuwland werd er meer druk gezet op onze verdediging wat het moeilijker maakte om op te bouwen, dit resulteerde in een wat ongelukkig moment aan onze kant. Waar we probeerden op te bouwen voor onze goal, werd er druk gezet door de tegenstander. De bal moest terug op onze keeper, maar werd niet zuiver in de voeten gespeeld. Zo kon de bal niet meer voor de lijn worden tegengehouden, 1-1 dus. Hierdoor glipte de controle over de wedstrijd uit onze handen. We hebben er alles aan gedaan om weer terug in de wedstrijd te komen, maar dat was lastig door de energie die Nieuwland in de wedstrijd bracht. Aan het einde van de tweede helft was het wat op en neer aan beide kanten, maar bleef het dus bij een gelijkspel.

Niet het resultaat waar we op hoopten, maar deze wedstrijden heb je er helaas tussen zitten. Volgende week staat DWO op het programma en gaan we er flink tegenaan!

 

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports