Website banner

Wolfaartsdijk 1 - Bevelanders 1 Beker 11-09

Afgelopen zaterdag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma tegen de Bevelanders. Deze ploeg komt uit in de 3e klasse en spelen dus een klasse hoger dan Wolfaartsdijk. 

We wilden de overwinning van vorige tegen ‘Colijn’ een goed vervolg geven en daarvoor stuurde Carlos de volgende namen het veld in: Mathijs, Daniël, Tim, Tijmen, Enzo, Sam, Erik, Jarnick, Timo, Mitchel en Rudy. Robin, Wynston en Jasper begonnen op de bank en zouden sowieso aan spelen toe komen. We kregen de opdracht om compact te spelen met de linies kort op elkaar om weinig ruimte weg te geven.

Om stipt half 3 floot de scheidsrechter voor de aftrap van de wedstrijd. Wolfaartsdijk begon sterk aan de wedstrijd en creëerde binnen 5 minuten gelijk een grote kans. Jarnick kreeg de bal in de 16 en probeerde zich vrij te draaien en te schieten. Helaas werd zijn schot geblokt, maar de bal kwam bij Mitchel terecht die verwoestend uithaalde. Hij zag zijn poging op de lat eindigen. Er heerste veel rust in het spel bij Wolfaartsdijk en verdedigend werd er heel weinig weggegeven. Dit leidde al snel de volgende kans in. Een schitterende steekpass van Enzo werd pan klaar op het hoofd van Jarnick gelegd alleen kopte hij de bal naast. Niet veel later leek zich hetzelfde scenario zich te voltrekken, alleen nu kwam de bal van Daniël en wederom kreeg Jarnick de kopkans. De bal eindigde weer aan de verkeerde kant van de paal. Eind van de 1e helft kwam Bevelanders beter in de wedstrijd en dit resulteerde nog in een grote kans voor de mannen uit Kamperland. De spits kwam 1 op 1 met Mathijs. Mathijs keerde deze inzet en het bleef 0-0. Dit was tevens de ruststand. Er werden in de rust nog een aantal een belangrijke dingen teruggezet waardoor de organisatie goed kon blijven staan.

We begonnen de tweede helft met dezelfde namen. Bevelanders begon de tweede helft iets meer aan te dringen en werd dreigender. Dit resulteerde alleen niet echt in grote kansen. Wolfaartsdijk bleef rustig aan de bal en speelde ook een aantal keer goed onder druk uit. De kansen bleven uit en al snel werden er wissels toegepast. Als eerst kwam Jasper het veld in voor Mitchel. De 2e helft kabbelde een beetje voort totdat Bevelanders een corner kreeg. De organisatie bij de corner stond niet optimaal en de aanvoerder van Bevelanders kopte de bal op de bal en de bal kwam terug het veld in bij een speler van Bevelanders en hij kopte de bal richting goal. Mathijs gooide zich ervoor en hield de bal met z’n hoofd tegen. Het bleef 0-0. Niet veel later kwamen Wynston en Robin in het veld voor Timo en Daniël. Verse benen zorgde gelijk voor dreiging. Rudy werd de diepte in gestuurd na dom balverlies van de centrale verdediger van Bevelanders. Hij kwam 1 op 1 met de andere verdediger. Hij maakte ruimte voor het schot maar hij schoot de bal hoog over het doel. Wolfaartsdijk kon de druk op de tegenstander houden en kreeg een vrije trap op een kansrijke positie. Jarnick schoot de bal richting de bovenhoek, alleen de inzet wordt op stijlvolle wijze gepakt door de doelman van Bevelanders. Het spel ging op en neer op het einde van de wedstrijd. Bevelanders kreeg een vrije trap op een gevaarlijke positie, alleen deze werd net over geschoten. In de laatste minuut zette Bevelanders nog een keer aan. De linksbuiten dribbelde naar binnen en gaf een fraaie steekbal op de spits die oog in oog met Mathijs kwam en de bal breed legde op de meegelopen teamgenoot die de 0-1 tegen de touwen schoot. Niet veel later floot de scheids af.

Een zuur resultaat, maar een wedstrijd waar we mee verder kunnen. We hebben de kansen gehad om het onze kant op te laten vallen en er is bij vlagen goed gevoetbald en weinig weggegeven en dat tegen een ploeg die een klasse hoger speelt. Dit is toch het niveau waar we naartoe willen. Volgende week wacht ons de laatste bekerwedstrijd tegen Patrijzen. Weer een ploeg uit de 3e klasse. We hopen op jullie support langs de lijn!

Mathijs

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports