Website banner

Wedstrijdverslag Bevelanders 1 - Wolfaartsdijk 1 (beker)

Wolfaartsdijk ging zaterdag bij de Bevelanders op bezoek. De Bevelanders hadden al eerder deze week gevraagd om de wedstrijd doordeweeks te kunnen spelen , omdat ze niet compleet zouden zijn voor zaterdag. Dit ging niet door dus werd er op een heerlijk warm zomers middagje gevoetbald op het eerste (kunstgras) veld van de Bevelanders.

Trainer Arjan nam de volgende spelers met zich mee : Mathijs, Julian, Jelmer, Tijmen, Kevin, Stefan, Thijs, Richard, Kees, Daniël, Tristan, Robin, Mitchel en Sam. Thijs , Kees & Richard begonnen op de bank.

Wolfaartsdijk begon de eerste 20 minuten van de wedstrijd niet goed. Ze moesten even wennen aan het veld en konden elkaar nog niet goed vinden. Uiteindelijk kwam er de ommekeer en had Wolfaartsdijk veelvuldig de bal . Na veel combinaties te zoeken door het midden kwamen de buitenspelers veel vrijer te staan. Jelmer trok naar binnen en Daniël kon over de rechterflank heen gaan rennen en kreeg de bal mee van Robin. Daniël wou nog de man uitspelen die voor hem stond, maar dit werd uiteindelijk een hoekschop. Jelmer stond klaar om de hoekschop te nemen en de bal kwam op Mitchels hoofd terecht die de bal mooi terug kopte in Tijmen zijn voeten om de bal binnen te schieten (0-1). Sam had nog een mooie kans, alleen zijn teamgenoot blokte de bal voor het doel.
De Bevelanders waren nog een aantal keer gevaarlijk voor de goal door hun rappe rechtsbuiten en een vrije trap , maar wisten niet te scoren.
Scheidsrechter van Belzen nam de 2 ploegen weer mee terug naar het veld voor de 2e helft. Julian bleef achter in de kleedkamer en Richard(‘45) nam de plek op linksback in.
Wolfaartsdijk begon weer rommelig en de Bevelanders zetten hierdoor goed druk en zaten vaak overal tussen. Even later kregen ze een vrije trap dichtbij de 16 (Sam een gele kaart). Dit werd rustig binnen geschoten (1-1).
Toen de 1-1 viel bleven de Bevelanders druk uit oefenen op onze verdediging. Na een kwartier spelen in de 2e helft ging trainer Arjan wat wisseling aanbrengen in het team. Kevin ging er uit voor Kees(‘60) en Mitchel voor Thijs(‘60). Kees kwam op rechtsback te staan en Daniël nam de plek op het middenveld over. Thijs kwam in de spits.
Doordat de Bevelanders meer naar voren ging spelen kreeg Wolfaartsdijk weer veel meer ruimte om combinaties via de zijkanten en het midden te zoeken. Na een mooi samenspel van Richard en Tijmen kwam de bal voor het goal terecht hierdoor kon Thijs de bal hard binnen schieten (1-2). Het 3e doelpunt werd weer fraai afgemaakt. Tikkie takka spel van Wolfaartsdijk kwam weer van pas en Tijmen kon zo doorlopen naar de vrije ruimte aan de rechterkant en kon de bal rustig binnen schieten (1-3). Wolfaartsdijk kreeg het spel in handen en wisten zich goed voor de goal van de tegenstander uit te spelen. Sam was nog een keer dichtbij door op de paal te schieten door goed voorbereidend werk van Tijmen en Jelmer. Het laatste doelpunt begon bij Thijs die de bal net met zijn lange stengels kon passen naar Jelmer. Hij schoot , maar de bal kwam tegen de hoofden van allebei de centrale verdedigers van de Bevelanders aan. Tristan ving hierdoor zo de bal in zijn voeten die achter de verdedigers stond (geen buitenspel dus) en schoot de bal langs de keeper (1-4). Niet veel later kwam de scheidsrechter met het eindsignaal.
Wolfaartsdijk heeft mooi spel laten zien voor de eerst officiële wedstrijd van het seizoen. Volgende week staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Duiveland 1. Dit word zeer zeker een lastige wedstrijd , maar ook een mooie pot! Tot de volgende wedstrijd en dan mag u het volgende verslag van Kevin de Jong verwachten.
Jelmer

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports