Vv Wolfaartsdijk – DwO´15

Na een goede wedstrijd tegen Apollo hadden we nu de volgende tegenstander DwO´15 thuis op sportpark Wolfaartsdijk. We begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling:

Doelman: Mathijs Verdediging (van links naar rechts): Florus – Jelmer – Martin – Daniël Middenveld (met punt naar voor): Enzo – Tijmen - Jarnick zijkanten: Timo op links en Wynston op rechts Spits: Rudy Wissels: Dani, Tim, Jardell, Jasper en Mitchel

We begonnen weer is met de aftrap van de pupil van de week en dat was deze week Bob van de JO10, die de bal goed in het Net schoot. Vervolgens begon voor ons ook de wedstrijd met Wolfaartsdijk aan de aftrap. We kwamen al redelijk snel op voorsprong door een goal van Timo. Jarnick gaf een voorzet, vervolgens kopte Martin de bal bij de 2de paal, waar Timo stond om hem in te tikken. 1-0 Wolfaartsdijk.
Vanaf hier ging het alleen maar berg afwaarts. We creëerden bijna geen kansen meer en de wil om te winnen was er ook niet echt. We waren simpel weg niet scherp genoeg en dat werd daarom ook afgestraft. Alwin van de Guchte kwam met en actie en passeerde vervolgens de verdediging en schoot de bal in het doel. We gingen de rust in met 1-1.
We moesten veel en veel beter en dat kunnen wij ook. Dat heeft Carlos ons dan ook even goed duidelijk gemaakt dat het nergens op leek.

De 2de helft begon DwO met de aftrap. Florus ging eruit en vervolgens kwam Tim op het middenveld en Enzo op linksback. We probeerden te voetballen, maar het lukte steeds maar niet. Er is weinig gevaar gekomen van de kant van Wolfaartsdijk. De tegenstanders speelde vooral op de langebal en dat pakte voor hun goed uit. Er kwam een lange bal op Niels van Geystelen, die speelde Enzo vrij eenvoudig uit en vervolgens schoot hij in de korte hoek binnen.
Vervolgens waren er nog een paar wissels gedaan, Dani en Mitchel erin voor Jarnick en Wynston. Iets later kwam Jardell erin voor Enzo en Jasper voor Tijmen. Er kwamen nog een paar kansen voor beide kanten, maar het doel werd helaas niet voor Wolfaartsdijk.
Hierdoor werd de eindstand 1 – 2voor DwO. Het eerste en vooral pijnlijke verlies van Wolfaartsdijk in de competitie. Verdiend aangezien wij gewoon de slechtste pot van het seizoen hebben gespeeld in mijn ogen. Dit zal volgende week 10 keer beter moeten als we nog boven in mee willen doen. We moeten dan uit tegen de nieuwe nummer 2 en dat is Spui, dus dat betekend een hele lastig pot.

Volgende week krijgt u het verslag van Jelmer van de baan.

Door: Enzo Scholten