Website banner

Stavenisse 1 - Wolfaartsdijk 1

Stavenisse 1 – Wolfaartsdijk 1
Door drukte van onze vaste verslaggever Richard nu een verslag van Jelle.


Onze trainer had niet veel mogelijkheden qua selectie vandaag. Er waren vele geblesseerden of afwezigen. Het tweede was afgelast en door veel wisselingen konden we gelukkig rekenen op de hulp van Good Old Berteld, Hidde Wisselink, Tim Noordhoek en Johan Lukasse. Vooral verdedigend was het niet erg breed. Zo waren Sander en Leon geblesseerd. Dirk-Jan was met een ander soort wedstrijd bezig en de verder konden we ook niet terugvallen op de meeste vaste invallers. En alsof dat nog niet genoeg was viel ook Joran nog uit in de warming-up. Daarom moest Johan Lukasse, met nog zo goed als geen trainings- en wedstrijdminuten in de benen, beginnen als linksback.
Opstelling:
Goal: Rik Katsman
Verdediging: Johan Lukasse, Berteld van de Velde, Robin de Koster en Richard Driedijk.
Middenveld: Tom Kloet, Tim Sandee, Tijmen van der Baan en Jelle Wisselink.
Aanval: Geert Eggebeen en Ricardo van Beveren.
Eerste helft: Het duurde niet lang voordat Stavenisse scoorde, een kopbal in de hoek was Rik te machtig. Daar tegenover kwam een schot van Jelle langs de paal. Later was het weer Stavenisse die naar voren ging en prompt scoorden ze weer, al kregen ze nu wat hulp. Robin probeerde met zijn linkerbeen Tim in de spelen, maar de bal werd onderschept en daar werd uit gescoord. Daarna was Wolfersdiek weer aanzet, een combinatie over de rechterkant met Jelle en Ricardo kwam uit bij Tijmen, die slalomde door de verdediging en schoot op de paal. Het had dus zomaar al 2-2 kunnen staan. Wederom een fout van ons en de spits legde de bal keurig af op een doorgelopen middenvelder. En dan sta je na een half uur met 3-0 achter.


Rust: Teneergeslagen zat men toch in de kleedkamer hoe dit zo kon. We staan 3-0 achter en het was toch niet zo dat we helemaal geen kansen hebben gehad. Tom zei nog maar eens dat we er tegenaan moesten zodat we niet met 7-0 op ons donder krijgen.


Tweede helft: Er werd zeker beter gevoetbald. Tot heel veel kansen voor Stavenisse leidde dit niet meer. Wij kregen zeker wel nog een paar kansen die er helaas niet ingingen. Johan heeft zich zeer verdienstelijk verweerd op de linksback positie, hij werd na 70 minuten vervangen door een speler die zelfs nog geen training had gehad dit seizoen: Hidde. Tom mocht ook gaan uitrusten, daarvoor kwam Tim Noordhoek. Geert kopte nog een keer hard op de lat na een voorzet van Tim Noordhoek. Vuur zat zeker in het team, helaas wel iets te veel helaas. Ricardo en Richard kregen een gele kaart. Richard voor het wegtrappen van een bal, hij zei zelf al dat dit ongelofelijk stom was, en Ricardo voor een charge die misschien wel een ander kleurtje verdiende. Met de gele kaart van Ricardo is hij volgende week thuis tegen Smerdiek helaas wel geschorst.
Verdiend verloren, dat wel. Maar er werd tot de laatste minuten gevochten voor de bal. Het was stukken beter dan de eerdere wedstrijden en deze lijn gaan we proberen vol te houden.
Jelle Wisselink

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports