Website banner

Kwadendamme/SVH 1 - Wolfaartsdijk 1 2-2-2019

Beste lezer, Nadat onze wedstrijd thuis tegen Nieuwland was afgelast, mochten we eindelijk na een heleboel sneeuw en vorst weer voetballen.

We hadden nog wel een oefenwedstrijd gevoetbald tegen de Meeuwen 2. Deze wedstrijd werd verloren, maar waar het bij deze wedstrijd vooral om ging, was lekker ritme houden in aanloop naar Kwadendamme uit, want dit was een hele belangrijke wedstrijd voor de periode. We kwamen als koploper van de 2e periode naar Kwadendamme, vastbesloten om hier een goed vervolg aan te geven. We waren dit keer met 13 man. Later bij het supportershome Café het Trefpunt, begreep ik dat hij dit zelf had aangegeven om meer minuten te maken en zo sneller fit te worden. Maar nu over de wedstrijd tegen Kwadendamme.

We begonnen met de volgende namen: Mathijs, Julian, Stefan , Robin, Daniel, Tristan, Tim, Sam, Jelmer , Tijmen , Timo. Wissels: Diederik, Richard

Met deze ploeg hadden we tegen Colijn ook een mooie 5-0 overwinning geboekt. We begonnen best goed aan de wedstrijd en Hoedekenskerke merkte al snel dat wij als Wolphaartsdijk vast besloten waren om hard te strijden voor een goed resultaat deze middag. Maar na 20 minuten zakte dit eigenlijk weg, waar wij als ploeg vaker last van hebben. We zijn nog geen stabiele ploeg, je kan het vergelijken met Feyenoord die de ene week met 6-2 wint van Ajax, en daarna flink op de broek krijgt van het grote excelsior. De gevaarlijke spits van Hoedekenskerke kopte na een rommelige situatie voor de goal knap raak, 5 minuten na deze goal maakte deze gevaarlijke spits, een gevaarlijke schwalbe op de rand van de 16 meter. De links voor van Kwadendamme schoot deze vrije trap heel mooi binnen, en er was dan ook geen houden aan voor Mathijs. Na deze vrije trap kwam Hoedekenskerke er nog 1 keer heel gevaarlijk uit maar Mathijs kwam heel goed en snel zijn goal uit en voorkwam een derde tegentreffer. Zo gingen wij als Wolphaartsdijk zonder echte kansen de rust in. In de rust moest Stefan gewisseld worden, want hij kreeg een hele harde beuk in de 1e helft, waar de scheids overigens niets tegen deed. Hoedekenskerke kenmerkte zich vooral

Door fysiek voetbal, veel crossballen en daarom zei Arjan in de rust ook, ga niet teveel mee in hun spel, en probeer te voetballen. We kwamen de kleedkamer goed uit en dit zorgde voor een goal van Jelmer, we probeerde door te drukken, maar helaas volgde kort op de 2-1, gelijk de 3-1. Dit was een mooi moment, en dat wil ik even beschrijven, waarschijnlijk denkt u “wat is er mooi aan 3-1 achter komen” als ik terug kijk naar vorig seizoen, zou iedereen zijn koppie laten hangen en het gewonnen geven, maar iedereen bleef er echt voor gaan. Diederik die in de spits was ingebracht speelde sterk en werd gebruikt om de ballen door te koppen, uit een voorzet van Timo werkte een speler van Kwadendamme de bal in eigen doel. Hierdoor kwamen wij in de wedstrijd. Arjan wilde alles op alles spelen en bracht Richard er in voor Tristan, zodat Richard op linksback kon gaan spelen en Julian zou dan naar de rechtsback gaan. Daniël zou in de spits gaan spelen als extra stormram. We hebben de laatste 20 minuten alles gegeven om door de muur van gele tijgers heen te komen, maar tot echte kansen kwam het niet. Kwadendamme trok de overwinning over de streep, en wij stonden met lege handen. Wel hebben we hard geknokt en hebben we nog kans op de periode als we alle drie de komende wedstrijden winnen. Beginnend met Spui thuis as. Zaterdag. We hopen u zaterdag te zien op sportpark Wolphaartsdijk. Na de wedstrijd is er eventueel gelegenheid om de spelers van het 1e te spreken in de kantine, misschien kan er ook nog wel een handtekening vanaf. 

Groet, Razende Reporter

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports