Website banner

Kwadendamme 1 - Wolfaartsdijk 1 20-3-2017

Met de ongeslagen status in 2017 reist Wolfaartsdijk 1 af naar Kwadendamme..

Donderdag werden de volgende namen opgetrommeld voor de wedstrijd: Rik, Richard, Leon, Sander, Neil, Ricardo, Tim, Tijmen, Tom, Jelle en Geert. Edward, Sam en Daniel maakte de selectie compleet door plaats te nemen op de bank. Robin was vakantie aan het vieren in Barcelona en DirkJan zat zijn laatste schorsing van dit seizoen uit. Vorige week hebben we een prima resultaat neer gezet tegen Vosmeer 1. In de uitwedstrijd werd met 1-4 gewonnen. Tijdens de wedstrijdbespreking voorafgaand aan de wedstrijd van vanmiddag werden de neuzen de zelfde kant op gezet door Miquel.

Om 14:30 luidde de klok van Kwadendamme het begin van de wedstrijd in. Op een prima grasmat werd al snel duidelijk dat wij het spel moesten maken vandaag. Kwadendamme liet ons tot aan de middenlijn vrij voetballen. Hoe dichter we bij het 16-meter gebied van de geelzwarten kwamen, hoe moeilijker ze het ons maakten om doorgang te vinden. Kwadendamme vond aan onze kant die doorgang wel. Binnen vijf minuten stonden we op een 1-0 achterstand. Een middenvelder van Kwadendamme liep na een combinatie goed door en schoof in een 1 op 1 met Rik de bal koelbloedig binnen. Met een flinke wind tegen was het al snel duidelijk dat er veel werk aan de winkel was om hier vanmiddag punten mee te nemen.Helaas maakten we voor de rust veel verkeerde keuzes. Verkeerde spelers gaven de lange bal, sommige spelers liepen uit positie of deden niet hetgeen waar ze goed in zijn. We konden niet aandringen op een gelijkmaker en gingen zo met een 1-0 achterstand op sportpark 'de Liesjes' aan de thee. 

In de rust werd een duidelijk strijdplan gemaakt. Met de wind in de rug volle bak druk zetten op de verdediging van Kwadendamme. Geert werd gewisseld voor Sam. Ricardo schoof door naar zijn vertrouwde positie in de spits en Sam vulde de rechtshalf positie in. Piet Hannewijk pepte de boel nog eens flink op met een van zijn vele anekdotes.

In de eerste minuten van de tweede helft konden we eindelijk wat vrijer gaan voetballen. Een aantal goede aanvallen werd opgezet door Tijmen, Leon of Tim. Na een goede voorzet van Jelle werd Ricardo door de verdediging van Kwadendamme over het hoofd gezien. Hij kon de gelijkmaker hard tegen de touwen koppen.   1-1. Tot vreugde van de selectie en meegereisde supporters. Die 1-1 betekende dat we nu door moesten drukken en vol voor de winst moesten gaan. Helaas brachten wij het tegengestelde... Slap voetbal en weer verkeerde keuzes. Kwadendamme nam het heft weer in eigen handen en kon doordat wij druk naar voor zetten goed counteren. Een alerte spits van Kwadendamme profiteerde van de afwachtendheid van Leon en Sander, pikte de bal op en schoof hem onder de uitstormende Rik. We waren weer terug bij af en keken tegen een 2-1 achterstand aan. Edward werd er nog ingebracht voor Jelle en Daniel loste Tom af op de linkerkant. Deze twee wissels mochten helaas niet meer baten. we zijn nog wel opzoek geweest naar de gelijkmaker, maar hadden hier geen recht op. Kwadendamme was de betere ploeg vanmiddag. Na slap verdedigen van de gehele verdediging kon de thuisploeg er zelfs nog 3-1 van maken. 

Na 90 minuten werd er afgefloten. We kunnen als volledige selectie de hand in eigen boezem steken en verdienden vandaag niet de punten. Hopelijk kunnen we deze wedstrijd a.s. Zaterdag rechtzetten tegen Cadzand. We zijn hard aan het knokken om de 30 punten te behalen, maar dat lukt alleen als we allemaal 100% scherp zijn. 

Groet, Richard Driedijk. 

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports