Halfjaaroverzicht 1e elftal.

Na een erg slecht seizoen werd er door de technische heren besloten om over te stappen naar de 4e klasse B. Een klasse met voor ons veel onbekende teams, maar de doelstelling werd gezet op een totaal van 30 punten.

De eerste 4 wedstrijden waren echter een sof.
Kansloze thuisnederlagen tegen ZSC '62 (0-4) en Apollo '69 (0-3) en uit nederlagen tegen WIK '57 (4-2, op conditie verslagen) en OFB (3-1, onnodig) werden helaas genoteerd.

In wedstrijd 5 mocht er voor het eerst sinds vele maanden weer geproefd worden van het overwinningsgeluk, uit op Cadzand was er een degelijke overwinning.
Twee snelle goals van Ricardo van Beveren en de genadeslag kort voor rust betekende dat de wedstrijd na 45 minuten al in de tas was.
De uitstekend debuterende Mathijs Bosch moest op het einde nog 1x vissen waardoor de eindstand op 1-3 kwam te staan.

De week erop werd thuis tegen Kwadendamme zowaar weer een driepunter gescoord. (2-1)
2 goals van Tim Sandee waren voldoende voor een overwinning na een zware wedstrijd, waarin beide ploegen het fysieke geweld niet schuwden.

De uitwedstrijd hierna tegen Smerdiek, een voor ons onbekende tegenstander.
Smerdiek liet zien dat het een ploeg is om rekening mee te houden, we hadden werkelijk waar niks te vertellen.
Tien minuten voor tijd stond het meer dan verdiend 2-0 voor Smerdiek, maar wat hierna volgde was een ontknoping die niemand bij Wolfaartsdijk aan zag komen.
De twee supersubs Geert en Jelle zorgden met twee oplevingen nog voor een 2-2 eindstand. Een absoluut bonuspunt!!

Drie wedstrijden zonder nederlaag, en de volgende tegenstander was Stavenisse dat een uitstekende seizoensstart kende.
Een gelijkwaardig duel volgde op het kunstgras van Wolfaartsdijk, waarin 2 fouten aan beide zijden de eindstand van 2-2 uiteindelijk betekende.
Twee keer kwam de thuisploeg terug van een achterstand, Tim uit een vrije trap en Tom zorgden voor de goals.

Volgende tegenstander weer een onbekende, Vosmeer kwam naar Wolfaartsdijk.
Dit werd uiteindelijk voetballend een makkelijke wedstrijd voor de oranje leeuwen van Miguel Walraven.
Een stortvloed aan kansen werd er gecrepeerd maar slechts een keer werd de trekker doeltreffend overgehaald,  en wel door Erik de Kok.
Eindstand 1-0, wat absoluut hoger had moeten zijn maar goed we konden weer 3 punten bijschrijven.

Vol vertrouwen op naar de uitwedstrijd in Wemeldinge, titelkandidaat maar nog niet in dusdanige vorm dat dit ook op de ranglijst terug te zien is.
Wolfaartsdijk kende een fantastische start, doordat Tom een bal al vlug in de kruising draaide.
Hierna speelde Wolfaartsdijk zijn beste wedstrijd sinds jaren waarin iedereen boven zichzelf uitsteeg. Met absolute hoofdrollen voor doelman Rik , Tim en captain Tijmen.
Tijmen scoorde nog tweemaal waardoor er een uitstekende 0-3 overwinning binnen werd gehaald.
Hierdoor bereikten we een puntenaantal van 14, wat dus al twee punten meer zijn dan het totaal van vorig jaar!

De juichstemming werd hierna minder, Erik vervolgde zijn wereldreis en zwaaide af en sterspeler Tim Sandee raakte geblesseerd tijdens de training.
De thuiswedstrijd tegen SPS werd helaas met 0-1 verloren waarin we toch hoopte op een puntje.
Rots in de branding Sander raakte ook nog geblesseerd tijdens deze wedstrijd.

De uitwedstrijd tegen laagvlieger Hansweertse Boys zullen we maar snel proberen te vergeten.
Een slap en inspiratieloos keek bij rust al tegen een 3-1 achterstand aan, de tweede helft werd er nog hard geknokt om de stand nog gelijk te trekken maar verder dan 3-2 kwamen we niet.
Met schaamrood op de kaken vertrokken we vanuit Hansweert terug naar Wolfersdiek.

De laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Waarde hadden we wat recht te zetten.
Met 3 A junioren in de basis speelden we een degelijke wedstrijd, ondanks dat we bij rust tegen een 1-3 achterstand aan keken bleef het lang spannend.
Driediek kopte na rust de 2-3 diagonaal binnen maar kort voor tijd tekende Waarde voor de 2-4 waardoor de wedstrijd gespeeld was.
Helaas had Waarde op deze dag een sterkere ploeg.

De tweede seizoenshelft starten we met een uitwedstrijd op Scharendijke, hopelijk met een lege ziekenboeg waardoor we de tweede seizoenshelft op zoek kunnen naar heel wat driepunters!