Website banner

Nieuwland 1- Wolfaartsdijk 1

 

Wedstrijdverslag Nieuwland 1- Wolfaartsdijk 1
Geschreven door: Julian Deijnen

Afgelopen zaterdag stond Nieuwland 1- Wolfaartsdijk 1 op het programma. Voor Wolfaartsdijk is dit één van de vijf ‘’finales’’ die nog gespeeld gaan worden in strijd voor het kampioenschap. Voorafgaand aan de wedstrijd zat de focus, maar ook de spanning voor deze wedstrijd er goed in. In de eerste helft werd er goed van start gegaan en waren de kansen voor de ploeg uit Wolphaartsdijk. Na ongeveer 20 minuten prikte Timo Westerweel het eerste doelpunt binnen met de punt van zijn voet.

Kort daarna speelde Enzo Scholten de bal naar de spits, alleen de spits stond buitenspel. Enzo kwam met een slimme actie en rende zelf achter de bal aan. Hierdoor lanceerde hij eigenlijk zichzelf en kwam daarna met een goede voorzet op Winston die de bal met de buitenkant voet in de zijkant van het doel wist te plaatsen. Met een 2-0 ruststand was de voorsprong er wel, maar moest er geconcentreerd blijven voetballen. Trainer Carlos de Jonge benoemde dit in de rust met de woorden: ‘’Het zou zonde zijn als wij Nieuwland zelf de wedstrijd in zouden helpen.’’.

Na rust was het echter een onrustig begin van de tweede helft. Er werden ballen van achteruit in de voeten van de tegenstander geplaatst en er werden meer hoge, lange ballen gespeeld. De 3-0 was nodig en er was dan ook opluchting toen deze werd gescoord. Op een fraaie wijze, wist Enzo Scholten de bal met een volley in de rechterbovenhoek te schieten. Dit was voor Nieuwland de knock-out en vanaf de 3-0 had Wolfaartsdijk de touwtjes weer volledig in handen. Vervolgens werd op randje buitenspel de 4-0 door Winston gescoord.

Al met al was het goede wedstrijd, waarin Wolfaartsdijk heeft gedomineerd en de drie punten terecht heeft meegenomen. Daarnaast was het voor Wolfaartsdijk 1 een goede dag omdat andere concurrenten punten hebben laten liggen. Hierdoor is er uitgelopen op Spui en ingelopen op Vlissingen. Er zijn nog vier ‘’finales’’ te spelen, waarbij bij elke ‘’finale’’ gestreden gaat worden om de punten.

De invallers die er allemaal de tweede helft in kwamen waren: Mitchel Claessens, Jarnick Kole, Ruben Kloet, Berke Deckers en Julian Deijnen

 

Vv Wolfaartsdijk – DwO´15

Na een goede wedstrijd tegen Apollo hadden we nu de volgende tegenstander DwO´15 thuis op sportpark Wolfaartsdijk. We begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling:

Doelman: Mathijs Verdediging (van links naar rechts): Florus – Jelmer – Martin – Daniël Middenveld (met punt naar voor): Enzo – Tijmen - Jarnick zijkanten: Timo op links en Wynston op rechts Spits: Rudy Wissels: Dani, Tim, Jardell, Jasper en Mitchel

We begonnen weer is met de aftrap van de pupil van de week en dat was deze week Bob van de JO10, die de bal goed in het Net schoot. Vervolgens begon voor ons ook de wedstrijd met Wolfaartsdijk aan de aftrap. We kwamen al redelijk snel op voorsprong door een goal van Timo. Jarnick gaf een voorzet, vervolgens kopte Martin de bal bij de 2de paal, waar Timo stond om hem in te tikken. 1-0 Wolfaartsdijk.
Vanaf hier ging het alleen maar berg afwaarts. We creëerden bijna geen kansen meer en de wil om te winnen was er ook niet echt. We waren simpel weg niet scherp genoeg en dat werd daarom ook afgestraft. Alwin van de Guchte kwam met en actie en passeerde vervolgens de verdediging en schoot de bal in het doel. We gingen de rust in met 1-1.
We moesten veel en veel beter en dat kunnen wij ook. Dat heeft Carlos ons dan ook even goed duidelijk gemaakt dat het nergens op leek.

De 2de helft begon DwO met de aftrap. Florus ging eruit en vervolgens kwam Tim op het middenveld en Enzo op linksback. We probeerden te voetballen, maar het lukte steeds maar niet. Er is weinig gevaar gekomen van de kant van Wolfaartsdijk. De tegenstanders speelde vooral op de langebal en dat pakte voor hun goed uit. Er kwam een lange bal op Niels van Geystelen, die speelde Enzo vrij eenvoudig uit en vervolgens schoot hij in de korte hoek binnen.
Vervolgens waren er nog een paar wissels gedaan, Dani en Mitchel erin voor Jarnick en Wynston. Iets later kwam Jardell erin voor Enzo en Jasper voor Tijmen. Er kwamen nog een paar kansen voor beide kanten, maar het doel werd helaas niet voor Wolfaartsdijk.
Hierdoor werd de eindstand 1 – 2voor DwO. Het eerste en vooral pijnlijke verlies van Wolfaartsdijk in de competitie. Verdiend aangezien wij gewoon de slechtste pot van het seizoen hebben gespeeld in mijn ogen. Dit zal volgende week 10 keer beter moeten als we nog boven in mee willen doen. We moeten dan uit tegen de nieuwe nummer 2 en dat is Spui, dus dat betekend een hele lastig pot.

Volgende week krijgt u het verslag van Jelmer van de baan.

Door: Enzo Scholten

Wedstrijdverslagen 1e elftal tot Apollo thuis

Nu aan mij (Jelmer) de eer om voor u een aantal wedstrijdverslagen te schrijven van de afgelopen wedstrijden. Net zoals bij mijn oudere broer van der Baan ook van mijn kant een excuses dat dit iets langer duurde dan normaal, maar dat heb je nou eenmaal als je in drukke weken zit met werk en verhuizen. Plof lekker neer op de bank en geniet van de verslagen die hieronder geschreven staan.

Zaterdag 26 maart

Spui 1 – Wolfaartsdijk 1

Eindstand: 2 – 0

 De vorige wedstrijd werd op een koude stormige dinsdagavond op sportpark vv Wolfaartsdijk uitgespeeld met een 1 - 1 op het scorebord.

Een wedstrijd uit tegen spui is altijd een lastige wedstrijd. Dit wisten we ook van de vorige wedstrijden die daar gespeeld zijn. En ook na de nederlaag tegen DWO’15 moesten de 3 punten echt weer mee naar huis. De 1e helft waren er weinig kansen voor beide teams. Veel lange ballen werden er gegeven van beide teams. Dus de verdedigers en aanvallers hadden veel werk te doen. Wolfaartsdijk probeerde de bal nog wel vaak genoeg rond te tikken, maar heel vaak kwam er een speler van spui ertussen. Dit bleef dus ook vaak zo doorgaan tot de scheidsrechter floot voor de rust. In de rust bleven we rustig en geconcentreerd, zodat we de 2e helft weer goed konden oppakken. De toeschouwers beleefden in de eerste kwartier van de 2e helft eigenlijk weer hetzelfde voetbal als wat ze in de 1e helft zagen, alleen Wolfaartsdijk begon wat beter te voetballen. Volgens mij vond de leiding van spui dit niet erg gepast en begon zich te ergeren aan de arbitrage en aan onze coach Carlos die in ieder z’n ogen gewoon rustig bleef langs de lijn, maar als hij ook nog maar iets zei dan vloog heel de bank van Spui zo ongeveer bijna voor de neus van onze trainer. Hier en daar werd wat gewisseld in het veld, want sommige van de spelers kregen wat kleine pijntjes. De organisatie viel dus bij Wolfaartsdijk door de mand en Spui wist zich hier door een steekpass hun 1e doelpunt te maken. En niet veel later kregen we nog een strafschop tegen die voor Mathijs onhoudbaar was. Helaas voor ons konden we niet meer aan onze doelpunten komen en floot de scheidsrechter af en dus geen punten mee naar huis.. een flinke domper die we gauw willen vergeten.

De wedstrijd Wolfaartsdijk 1 – Cadzand 1 is of moet nog geschreven worden door Enzo dus ik ga verder naar de wedstrijd die op 9 april is gespeeld.

Zaterdag 9 april

Jong Ambon 1 – Wolfaartsdijk 1

Eindstand 0 – 5

Ook bij de vorige wedstrijd thuis tegen Jong Ambon kwam het niet verder dan een gelijkspel op het scorebord. Hoeveel kansen we die wedstrijd ook hadden de keeper van Jong Ambon hield alle ballen (Tim zei nog: “Die keeper kan er niets van! Dat heb ik gezien in de warming up!) uit zijn doel met hier en daar wat showduiken. Met toen nog een paar minuten op de klok schoot Dani toch de bal in het net!

Deze wedstrijd misten we wel wat spelers in de selectie. Daniel geschorst, Tijmen & Tim geblesseerd. Dus er werd wat hier & daar gewisseld in de basis 11. De scheids floot het begin van de wedstrijd. En vrijwel snel zagen we dat het elftal van Jong Ambon (behalve de keeper & de spits) veranderd was naar een jong team. Wolfaartsdijk had het meeste balbezit en kreeg dan ook gelijk in de 10e minuut een mooie uitgespeeld kans die Timo binnenschoot. Niet veel later schoot Mitchel de 0-2 binnen en konden we gaan rusten. Na de rust begon Wolfaartsdijk weer op dezelfde voet als in de 1e helft, maar wel wat slordigheidjes van het team en zo kwam Jong Ambon nog weleens tot een aanval, maar daar bleef het ook bij. Mathijs was sowieso niet van plan om een bal door te laten natuurlijk. In de 50e minuut kwamen we vanuit een opbouw aan de linkerkant in de aanval en kon (volgens mij) Mitchel de bal voorleggen aan Timo die zo de 0-3 op het scorebord kon neerzetten. Heel lang daarna hebben we moeten wachten op nog wat meer doelpunten. Ook zeker onze captain (Martin) van deze wedstrijd wou deze wedstrijd maar al te graag scoren vanuit een hoekschop, maar door kort genomen hoekschoppen die alleen maar mislukte gaat dit natuurlijk niet. Helaas Martin.. volgende keer beter! De 0-4 leek niet veel anders dan het 3e doelpunt van Wolfaartsdijk ook hier stond Mitchel weer klaar om een lage voorzet te geven aan een teamgenoot. Dit keer was het Rudy die de bal binnen kon tikken. Het leek eigenlijk op een oefenpotje vanaf de zijkant. Zo spannend was de wedstrijd niet meer. Maar waarom zouden we dan niet verder kunnen scoren om ons doelsaldo wat op te krikken. En zo bedacht Rudy nog een actie in te zetten op het middenveld, waardoor hij gelijk zijn tegenstander de bal liet zoeken en weg was uit zijn rug. Hij kwam 1 op 1en schoot de bal keurig links langs de keeper in het netje. In de laatste minuut kon Rudy nog een hattrick maken door dat er dit keer een hoge bal vanuit de hoekschop bij de 1e paal geplaatst werd, maar miste helaas net de bal. Een goed gevoel voor de volgende wedstrijd, want ons rivaal Apollo’69 komt op bezoek.

Zaterdag 16 april

Wolfaartsdijk 1 – Apollo’69 1

Eindstand: 3 – 2

Deze wedstrijddag had nogal een apart begin. Dit seizoen hebben we Bouke Wisselink als onze vaste lijnkalker, maar voor deze dag was hij niet aanwezig om de witte lijnen op het groene veld neer te zetten. En wie hebben we dan als een trouwe vrijwilliger op het voetbalveld rondlopen? Onze Erik de Kok! Alhoewel de vorige lijnen niet meer goed zichtbaar waren deed Erik de Nieuwe lijnen op het veld leggen. Alleen een aantal lijnen waren niet helemaal correct. Zo was er een zijlijn nogal scheef en een dubbele lijn in het strafschopgebied getrokken. Tussen de warming up door keurde de scheidsrechter dus het hoofdveld af en konden we een half uurtje later beginnen op het kunstgras.

Helaas kregen we vooraf in de kleedkamer nog een triest bericht van Tim Sandee in de Kleedkamer. Door meerdere keren blessures te hebben gehad heeft Tim moeten beslissen te stoppen met het voetballen. Gelukkig blijft hij wel actief binnen de vereniging. EXTRA redenen dus om deze 3 punten binnen te slepen!

Voor de wedstrijd begon moest er nog een wijziging doorgevoerd worden in de opstelling. Helaas moest Remon zich terugtrekken uit de warming up. Z’n blessure kwam weer terug dus hij kon zich weer gaan omkleden. Door een wonderbaarlijke genezing bij Tijmen kon hij de plek gelukkig overnemen van Remon.

Eindelijk begint dan de wedstrijd. Heel de zijde langs het veld stond vol met supporters van beide clubs. Wolfaartsdijk moest meteen aan de bak, want Apollo begon het eerste half uur echt goed. Ik hoor het nog een aantal supporters langs de lijn zeggen dat dit nog een zware middag zal gaan worden voor Wolfaartsdijk. Door een slimmigheidje van Apollo kwamen ze al op een 0-1 voorsprong. De spits bleef 10 meter achter de verdedigers, waardoor hij al sowieso in de buitelspel situatie terecht kwam, maar door een goede pass naar een buitenspeler die snel genoeg was om met de bal een aantal meter te rennen kwam hij op dezelfde hoogte van de spits terecht. De spits kon deze bal zo gemakkelijk dus in het doel tikken.
Wolfaartsdijk werd echter goed wakker in de wedstrijd na het tegen doelpunt en begon eindelijk weer goed voetbal te laten zien. Hierdoor kwamen er dus eindelijk wat kansen voor het doel van Apollo. Maar na een half uur goed voetbal van de tegenstander is het laatste kwartier van de 1e helft dus ook zo voorbij. In de rust was iedereen geconcentreerd, want we voelden dat we hier veel meer uit konden halen. De scheidsrechter floot voor de 2e helft, de supporters stonden nog niet allemaal langs de lijn en ineens lag de bal na 23 seconden al in het netje door Rudy (1-1). Een tijd lang bleven de teams hard werken om op voorsprong te komen. Echter was het Wolfaartsdijk die meer balbezit had en meerde kansen creëerden. In de 70e minuut kregen we een hoekschop die over iedereen van Apollo heen vloog, maar niet voor onze Wolfaartsdijkse spits die de bal hard kon binnen koppen (2-1). Hierdoor leek het dat Wolfaartsdijk met de winst er vandoor zou gaan. Daar dacht Apollo anders over. De spits kon de bal aannemen en zich weg wringen van onze verdediger en schoot van 30 meter de bal zo in de kruising (2-2). Carlos moest nu wel wat wissels gaan inbrengen. En dan heb je gelukkig nog Sam en Dani op de bank zitten. Sam kwam terug van een blessure aan zijn knie. Dus hij moest zich nu echt voordoen als de Pirlo van Wolfaartsdijk. Goed kijken waar een medespeler staat en daar snel de bal naar toe passen om zo een duel te vermijden. De klok tikte aardig door en ineens begon Dani aan een solo langs alle spelers van Apollo. Rudy hoefde alleen maar een stukje mee te rennen, zodat hij op de juiste plaats kon gaan staan om de bal in te tikken. Dan houd je je hart vast, maar gelukkig gaf Dani de bal af en Schoot Rudy de bal in de korte hoek (3-2). Niet veel later floot de scheidsrechter af en iedereen op het veld rende naar de hattrick hero van de dag! Wat een ontlading bij iedereen en wat een heerlijke punten! Helaas voor Rudy ging de bal terug in het ballenrek, maar ik weet zeker dat hij deze wedstrijd niet meer zal vergeten!

Maar wie is nu de man of the match?
Rudy Ridderhof of Erik de Kok?

Dames en heren bedankt voor uw aandacht voor deze wedstrijdverslagen. Nu geef ik de pen door aan Julian Deijnen.

m.v.g.,
Jelmer van der Baan

Verslag van Apollo - Wolfaartsdijk (plus extra verslagen van de afgelopen wedstrijden)

Aan mij (Tijmen) de eer om het eerste verslag van 2022 te schrijven. Ja, u leest het goed. Nu pas het eerste verslag van 2022. Daar komt dus direct een excuses van mij bij: sorry! Veel te laat, en daardoor hebt u een paar wedstrijdverslagen van het eerste elftal tegoed van mij. Daarom vlieg ik door de eerste vier wedstrijden van het kalenderjaar 2022 heen: 

Wolfaartsdijk 1 - Schoondijke 1

De opstelling :
Keeper: Mathijs  
Verdediging : (van links naar rechts) Jasper , Robin , Tijmen , Daniel 
Middenveld : Sam en Enzo met de punt naar achter op 10 Jarnick .
Aanval : (van links naar rechts ) Dani , Timo , Mitchel 
Wissels : Wynston , Stijn , Geert 

Het doel van deze wedstrijd was de 3 punten thuis houden. De pupil van de week Dave gaf ons een goed voorbeeld door een goal te scoren. De scheidsrechter floot vervolgens rond 14:30 de start van de wedstrijd. Al snel schoot Enzo met een mooi schot van afstand de 1-0 binnen. Vervolgens dacht Enzo ik probeer het nog een keer en schoot hij wederom van afstand de 2-0 binnen. De 3-0 werd gescoord door Mitchel , daar achteraan volgde de 4-0 met de goal van Timo. Vervolgens werd de 5-0 er in geschoten door Sam. Net voor de rust zorgde Dani voor de 6-0. In het begin van de 2e helft maakte Schoondijke de 6-1. In de 2e helft scoorde Mitchel zijn 2e goal van de wedstrijd de 7-1. Daar achteraan maakt hij zijn hattrick de 8-1. Toen besloot de trainer om een wissel door de voeren Dani er af Wynston er in. Vervolgens een aantal minuten later de volgende wissel Jasper er af Geert er in. De laatste  wissel van Wolfaartsdijk was Mitchel er af Stijn er in. De wedstrijd eindigde in 8 -1 voor Wolfaartsdijk de punten blijven in eigen huis. 

Timo Westerweel

Wolfaartsdijk 1 - Jong Ambon 1

Na de mooie 1-9 zege op Cadzand van vorige week was het deze week tijd om thuis op te treden tegen de heren van Jong Ambon. Ondanks de 1-9 zege van vorige week was er nog veel ruimte voor verbetering. Tijdens de bespreking werd al gauw geconcludeerd dat we echt vele malen geconcentreerder aan de wedstrijd moesten beginnen dan dat we tegen Cadzand deden. Deze taak was duidelijk en trainer Carlos de Jonge stelde daar de volgende 11 spelers voor op:

Keeper: Rik
Verdediging (van links naar rechts): Enzo, Tijmen, Martin en Daniel
Middenveld: Sam met de punt naar achter en Stijn en Rudy op 10.
Aanval (van links naar rechts): Dani, Timo en Jasper
Wissels: Jarnick, Florus, Berke en Mathijs

Het doel voor deze middag was duidelijk. Probeer het jezelf niet moeilijk te maken, maar blijf gewoon rustig voetballen. Zoek niet naar de moeilijke oplossing en kijk goed om je heen. De 3 punten moesten van vandaag in Wolphaartsdijk blijven. De pupil van de week Joey gaf ons alvast het goede voorbeeld door de bal tegen het net aan te schieten. Vervolgens floot de scheidsrechter rond 14:30 voor het begin van de wedstrijd. We begonnen slordig aan de wedstrijd. Hoewel we erg veel balbezit hadden, zorgden dit er niet voor dat we veel echte kansen creëerden. Een aantal keer was er nog wel de mogelijkheid om de 1-0 te maken, maar hierbij stond het vizier van enkele spelers niet op scherp. Er werd ook te vaak gekozen voor de moeilijke bal. Dit leidde dan ook vaak tot balverlies. Jong Ambon kon hier tegenover niet erg veel creëren, totdat ze 1 grote kans kregen. De middenvelder van Jong Ambon stond plotseling helemaal vrij voor het doel. Rik kwam goed uit, maar de speler passeerde onze doelman met een schijnbeweging en stond zo voor een leeg goal. Martin probeerde de bal nog uit de goal te werken, maar dit mocht helaas niet baten. 0-1. Na deze tegentreffer probeerden we gewoon rustig te blijven en niet te gehaast te zoeken naar de gelijkmaker. Doordat we erg aanvallend begonnen had Jong Ambon vaak een overtal op het middenveld en dan was vaak Sam de enige middenvelder die nog overbleef. Onze trainer koos ervoor om dit op te lossen door Enzo naast Sam op het middenveld te zetten en Jasper op de linksback. Hierdoor kon Stijn naar de rechtsbuiten en hadden we iets meer controle op het middenveld. Helaas leidde dit voor rust nog niet tot de gelijkmaker. In de rust gaf de trainer duidelijk aan dat we simpel moesten blijven spelen en niet te gehaast moesten zoeken naar de gelijkmaker. We hadden hier namelijk nog genoeg tijd voor. Aanvoerder Tijmen wees ons op de wedstrijd tegen MZVC, waarin we ook een achterstand goed maakten. Alles was dus nog mogelijk. We begonnen met de zelfde 11 aan de tweede helft. We begonnen erg goed en al snel waren we duidelijke de betere in de tweede helft. Het begon met het regenen aan kansen voor ons. Verschillende keren kwamen we er goed doorheen en werden er grote kansen gecreëerd. Tot onze verbazing stond elke keer weer de keeper van Jong Ambon in de weg. Het leek wel alsof hij de wedstrijd van zijn leven had. Op bijna elk schot had hij wel een antwoord. In de 65e minuut stak Enzo Rudy met een lange bal weg naar de goal. Hij ging samen met Dani op de keeper af. Rudy legde af, waardoor Dani voor een leeg goal kwam te staan. Dani maakte geen fout en schoot zo de 1-1 binnen. We kregen echt het vertrouwen dat we de 3 punten nog hier konden houden. Er werden 3 wissels uitgevoerd. Jarnick kwam in het veld voor Stijn, Florus voor Jasper en Berke voor Martin. We hadden nog tijd zat om de winnende te maken en hier werd dus ook rustig naar gezocht. Timo scoorde nog een keer, maar helaas werd deze afgevlagd voor buitenspel. In de slotminuten kwam er nog een mooie kans voor Dani die met een halve volley de bal keurig in de hoek schoot. Maar weer was het de keeper die op miraculeuze wijze de bal uit de goal hield. Het zat ons

helaas niet mee vandaag. De wedstrijd eindigde zo ook in 1-1 tot grote vreugde van Jong Ambon. Voor ons voelde dit echt als een verlies. Onze concurrenten wisten wel te winnen en dit heeft er voor gezorgd dat Wolfaartsdijk nu terug te vinden is op de 3e plaats met daarvoor nog Apollo en Vlissingen. Volgende week zou er eigenlijk niet gespeeld worden in onze competitie, maar omdat de wedstrijd tegen Schoondijke in de 3e periode is verplaats naar zaterdag 13 november spelen wij toch. We bedanken jullie voor de support van afgelopen zaterdag en zien jullie aankomende zaterdag weer graag terug op het sportpark. Hopelijk tot dan!

Jasper Flipse

Subcategorieën

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Autorijschool Den Dekker
Agua DS
ByJolien
Bison
De Delta
BB vd Linde
Oranjeboom
Cafe Nationaal
Camping de Haas
Camping Veerse Meer
Capello
Caps Nobel
Carwash Hzand
Corstanje
Bruine hypotheken
Goederenloods
De Jong Sails
De Jonge techniek
Verfbron
Zeuwse Alliantie
Zeeuwse Verzekeringen
Debako
DJL
EB Cleaning
Eric Konings
Schuit
Zuidweg/Mosselcompany
OuwePastorie
HB17 werkt
Hoekman
Hollestelle
Binnekamp
Zuidweg-Zwart
ISM Makelaars
Jansen Hoortoestellen
JC Verhulst
KOZ
Krijger Koerier
Lacor
LambWeston
Matare
MHCS
Michelle Haarmode
Midgetgolf
Muralt
Nautical
Noordhoek
Omnium
Paree
Petra
Rabo
Remijn Trading
Meerkoet
Meliefste
Reysport
RHB
Simonse
Spongeblasting
Technomarine
Traas Terrazzo
Timmermans
V W afbouw
van Beek
Dixhoorn
Kouteren
Verstrate Schilder
Kraakman BV
VHC Kreko
Visfileerderij Bogert
Vliegwerk Holland
Voici
Wielemaker
WS Verzekeringen
ZAO
Zeelands Roem
Zichtbaar
KeesvdEndtClassic
Autoservice Jos Krijger
Bald Shipping Solutions BV
Autobedrijf Sinke VOF
Bever Innovations
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
MCD de Koster
Spar de Veerhoeve
LuxImprove
Den baas en zijn madam
Modoc werkt
LI Sports