Update Covid-19 maatregelen V.V. Wolfaartsdijk

Beste leden, supporters en andere betrokkenen,
Afgelopen maandag is ons allen ten gehore gekomen dat we wederom een stap terug moeten in het nemen van maatregelen. Natuurlijk stellen wij als vereniging de volksgezondheid boven het supporteren van onze teams, maar er volgen ingrijpende maatregelen;

1.  De kantine zal vanaf heden gesloten zijn. Er wordt voor noodzakelijke aanwezigen gezorgd voor een consumptie tijdens de rust.
2.  Het is niet toegestaan als toeschouwer je op het sportpark V.V Wolfaartsdijk te bevinden.
3.  Is je aanwezigheid niet noodzakelijk voor het doorgaan van de wedstrijd? Dan is je bezoek vanaf heden niet toegestaan.

a.  Rij ouders van jeugd tot JO19 van bezoekende teams maken onderdeel uit van het begeleidingsteam van de sporters en worden derhalve wel toegelaten.
b.  Rij ouders van de samenwerkende teams met Colijnsplaatse Boys zijn ook bij thuiswedstrijden op Wolfaartsdijk toegestaan.

4.  De kleedkamers zijn gewoon toegankelijk, wel met het in acht nemen van de huidige maatregelen. Thuis omkleden en douchen heeft onze voorkeur.
5.  Na de wedstrijd niet op het sportpark blijven hangen. Snel gebruik maken van de kleedlokalen indien nodig. Dan zo spoedig mogelijk het sportpark verlaten.
6.  Het is niet toegestaan zelf meegenomen consumptie na afloop van de wedstrijd te nuttigen in de kleedlokalen of op het sportpark.
7.  Vanaf 12 jaar is het advies van het RIVM een mondkapje te dragen in de openbare ruimte. Het is aan de bestuurder van de auto te beslissen of hij het wenselijk vindt dat er in de auto een mondkapje wordt gedragen

Voor verdere vragen verwijzen we jullie door naar de veel gestelde vragen pagina van de KNVB:  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Wij rekenen op gezond verstand van alle betrokkenen, verantwoordelijk gedrag helpt ons samen door deze crisis heen.

Met vriendelijke groet, Bestuur V.V. Wolfaartsdijk