75 jarig jubileum - TEASER

Het coronavirus heeft in 2020 veel impact op ons en niet in de laatste plaats op ons sportief en sociale leven. Nu is voetbal een belangrijke bijzaak in het leven maar na een kleine opleving en het opstarten van de competitie 2020-2021 zitten de oudste jeugd en senioren heren en dames nu weer in de wachtkamer totdat het verantwoord is om weer een balletje te trappen. De jongere jeugd kan nog enigszins “gemankeerd” trainen maar al met al is het erg stil op Sportpark Wolfaartsdijk.

Wat nu misschien aan de aandacht ontsnapt is dat halverwege 2021 onze vereniging 75 jaar bestaat en bij gebrek aan voetbal en voetbalverslagen wil ik in aanloop naar dit jubileum proberen af en toe en “historie-teaser” te plaatsen op de website. Er is veel materiaal voorhanden maar daarnaast zijn we hiervoor absoluut nog op zoek naar voetbalzaken uit onze prehistorie hoe ouder hoe beter! Naast foto’s kunnen het voetbalvoorwerpen zijn (heb zelf nog een voetbaltas ouder dan 40 jaar), vaantjes, bekers, medailles, schoenen. Graag zou ik van allerhande foto’s een goede scan ontvangen. Foto’s waar oude (kleed-)gebouwen, (dames-)elftallen of evenementen (bijv. minivoetbalshow) op staan zijn daarbij de wannehaves.

Reacties zie graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0611158614. - Gerry Kloosterman – Webmaster VV Wolfaartsdijk