Iets meer dan een maand geleden hebben wij een erg geslaagd jubileumfeest gehouden.
Op vrijdagavond begonnen we met een receptie. Een kleine 100 man was hierbij aanwezig. De organisatie heeft een aantal vragen gehad waarom er zo weinig oud-leden aanwezig waren.
Het doel van het jubileumweekend was het vieren van ons 75 jarig bestaan met een ieder die zich welkom en betrokken voelt. We hebben er bewust voor gekozen geen gerichte uitnodigingen te sturen.
We nemen wel mee dat we in de nabije toekomst een reünie willen organiseren met zoveel mogelijk oud leden.

Hoogtepunt van deze avond was de uitreiking van vier keer de speld van verdienste. Kees Kloosterman, Gerry Kloosterman, Harry Wisselink en Peter Meijaard werden in het zonnetje gezet voor hun jarenlange, onmisbare inzet voor onze vereniging.

Zaterdag een dag vol activiteiten. 's Ochtends kon de toegestroomde jeugd zich vermaken met spelletjes en de enorme, 52 meter lange stormbaan. Op het andere veld gingen 40 senioren onderling de strijd aan met partijtjes voetbal.
Na een heerlijke lunch startte de zeskamp voor senioren en ging de jeugd aan het voetballen. Beide activiteiten waren heel gezellig!

Aan het begin van de avond grote drukte rondom de kantine. Er hadden zich op het laatste moment maar liefst 140 mensen ingeschreven voor de barbecue, een groot succes.
Na heerlijk gegeten te hebben nog even natafelen en uitbuiken onder het genot van een biertje of fris.

Rond 21 uur stond DJ Roy Peeters er klaar voor om tot in de late uurtjes het dak van de kantine er af te knallen. Dit is aardig gelukt.

Wij willen iedereen bedanken die dit weekend aanwezig is geweest en bij heeft gedragen in de gezelligheid.
Ook willen wij alle vrijwilligers bedanken die op welke manier dan ook hebben geholpen in de totstandkoming.

Jubileumcommissie: Colinda, Jeanine, Kyra, Tim, Hidde, Rik, Richard
Bestuur v.v. Wolfaartsdijk

Nieuwe Jeugdvoorzitter per 1 augustus 2022

In het seizoen 2021-2022 heeft Bianca de Bart aangegeven te stoppen als jeugdvoorzitter aan het eind van het seizoen.

Bianca heeft deze taak 4 jaar bevlogen en vol inzet uitgevoerd. Wij zijn haar als hoofdbestuur hier dankbaar voor.

Per 1 augustus 2022 neemt Richard Driedijk deze taak van haar over. Richard neemt al twee jaar zitting in het hoofdbestuur en is in het afgelopen jaar ook betrokken geweest bij jeugdzaken.
Richard heeft veel zin in deze nieuwe taak, hij is lopende het seizoen bereikbaar voor vragen en opmerkingen: 06-11265638
Het jeugdbestuur heeft nu de volgende samenstelling:
* Jeugdvoorzitter: Richard Driedijk
* Jeugd coördinator: Marco Houtekamer
* Jeugdsecretaris: Wendy Mutsaers

Bestuur v.v. Wolfaartsdijk

Uitnodiging ALV vrijdag 7 oktober 2022 - 19.30 uur

Beste leden,

Bij deze de vooraankondiging van onze algemene ledenvergadering d.d. vrijdag 7 oktober, 19.30 uur. Locatie: Kantine v.v. Wolfaartsdijk
Noteer deze datum alvast in jullie agenda. De stukken zoals het jaarverslag en de agenda volgen eind september.

Groet,
Bestuur V.V. Wolfaartsdijk

Addendum jubileumgids online

Het gaat hier om een moeilijk woord voor een toevoeging op de gids waarin we de foutjes -die in de jubileumgids boven tafel komen- vermelden. Tot nu toe zijn er 2 gevonden die hieronder vermeldt zijn. Het staat iedereen vrij en is zelfs wenselijk dat de lezers aanpassingen, foutjes, (oude) foto's etc. doorgeven waardoor het verhaal nog completer kan worden. Stuur dit door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ADDENDUM GIDS 160622