vvwolfaartsdijk sinds 29 juli 1946

Bron PZC.nl ; Trainer Carlos de Jonge blijft waar hij is: bij ‘zijn’ Wolfaartsdijk

CarlosWOLPHAARTSDIJK - Carlos de Jonge is nog niet klaar bij voetbalvereniging Wolfaartsdijk. De trainer, die de zaterdag-vierdeklasser vanwege de gedwongen break door het coronavirus nog maar enkele duels onder zijn hoede had, blijft nog minimaal één seizoen bij de club uit zijn woonplaats.Het had een mooi seizoen moeten worden. 22 jaar nadat hij bij Wolfaartsdijk aan zijn trainersloopbaan begon keerde hij vorig jaar zomer terug bij de club, waar hij ook als speler actief was. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. De cirkel was rond, maar de klus niet af.

Na drie bekerpotten en vier competitieduels zat het seizoen erop. Nu gaat De Jonge voor een herkansing. Hij blijft nog minimaal één jaar trainer bij de club uit zijn woonplaats Wolphaartsdijk. Eerder stond hij aan het roer bij onder meer tweedeklassers Arnemuiden en SSV'65.

Laadpaal / Laadstation / Leenauto gebruiken ► Sportweg 4 Wolphaartsdijk

Laadpaal gebruiken (merk ChargePoint)?
Download de Chargepoint app, koppel je betaalaccount, hou je telefoon voor de laadpaal en laden maar! Geen pasje nodig!
- Je ontvangt automatisch een appje als je auto vol is.
- Reserveer je plekje als de laadpaal bezet is.
- In de app zie je of de laadpaal vrij is. Zo rij je niet voor niets.
- Snellaadpaal die tot 22kW kan laden. 3 Fase laden mogelijk.

Deelauto gebruiken:
Nu er geladen kan worden kan ook de elektrische deelauto gebruikt worden. Wat een prachtige wagen is het geworden!
Wil je gebruik maken van deze auto?olg dan het stappenplan via https://sites.google.com/view/deelauto-wolphaartsdijk
Liever een keer 1 op 1 uitleg en kijken of het iets voor jou is? App/bel Joran en we plannen een moment in: 06-23659328

Mogelijk gemaakt door;
Arjen Geene - verkeersbord
LI sports - leveren en installeren laadpaal
De Witte tuinwerkzaamheden -gereedschapgebruik en materialen
Rabobank Oosterschelde - financiële bijdrage laadvoorziening
Vrijwilligers - alle voorkomende werkzaamheden
Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland - samenwerking/realiseren van de deelauto's

Autolaadstation

FUNCTIONAL FITNESS WOLPHAARTSDIJK VANAF 6 MAART VAN START

Kom van je luie stoel en kom gezellig werken aan de fitste versie van jezelf! Het belang van een fit lichaam staat inmiddels niet meer ter discussie. Trots zijn we dan ook op de mooie samenwerking die is ontstaan met Megga Fit uit Goes. Na een aantal weken proef draaien in Goes gaan we vanaf zaterdag 6 Maart van start in Wolphaartsdijk

Lijkt het je leuk om onder professionele begeleiding en in een gezellige groep aan de slag te gaan? Wil jij aan de slag met je goede voornemen om meer te gaan sporten? Of wil je aan de slag om deze zomer te kunnen shinen aan het Veerse Meer?

Meld je dan nu (met je sportmaatje) aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even je telefoonnummer en welke groep je voorkeur heeft doorgeven.

Helaas hebben we maar beperkt plaats en VOL=VOL (max 14 personen per groep). Bij voldoende animo zal een extra groep gestart worden (vanaf 10 personen). Zitten de groepen vol? Meld je dan ook zeker aan en je ontvangt een berichtje wanneer we een nieuwe groep starten.