De week van de scheidsrechter

Afgelopen week was het de week van de scheidsrechter, wij bedanken al onze scheidsrechters voor in inzet de afgelopen seizoenen en komend seizoen! Huisfotograaf heeft er een aantal prachtig vastgelegd. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum!

Gouden speld voor Sjako Schipper

Nadat Sjako tijdens de afgelopen algemene leden vergadering benoemd werd tot erelid, is hij afgelopen zaterdag 2 oktober door de KNVB in het zonnetje gezet. Sjako heeft de hoogst mogelijke KNVB onderscheiding mogen ontvangen voor zijn tomeloze inzet gedurende 50 jaar!

Sjako, die gouden spelt staat je prachtig en is dik verdiend!!!

2 nieuwe bestuursleden!

Beste leden van V. V. Wolfaartsdijk. Aan de hand van dit artikel willen wij graag 2 nieuwe bestuursleden aan u voorstellen!

Beste clubgenoten,

Mijn naam is Philip Westveer, 38 jaar oud, samenwonend in Wolphaartsdijk en financieel accountant van beroep. Ik ben in de algemene ledenvergadering van 17 september jl. benoemd tot bestuurslid. Velen van jullie zullen mij ongetwijfeld kennen, want vanaf mijn 7e jaar ben ik lid van onze mooie vereniging. Eerst als jeugdvoetballer en keeper, daarna vele jaren als keeper van ons eerste elftal en later weer als voetballer en leider van het derde elftal. Het is de bedoeling dat ik na afloop van de bestuurstermijn van Jan Tavenier, zijn functie van penningmeester zal overnemen. Voor mij een leuke uitdaging en een kans om iets voor de vereniging terug te doen. Wellicht tot ziens op ons sportpark.

Sportieve groet,

Philip Westveer

Hallo allemaal!

Een nieuw bestuurslid, even voorstellen: ik ben Ilona de Koster. Ik heb een lange tijd gevoetbald bij de dames van Wolfaartsdijk. Helaas moest ik daar mee stoppen nadat ik mijn kruisband afscheurde en een jaar later m’n meniscus. Toen ik werd gevraagd voor een functie in het bestuur vond ik dat hartstikke leuk, zo kan ik toch nog iets voor deze mooie club betekenen. Binnen mij bestuursfunctie valt TC dames, sponsorcommissie, kleding en daarnaast word ik vertrouwenspersoon binnen de vereniging. Ik heb veel zin in om deze taken op te pakken!

Sportieve groet,
Ilona

Sjako Schipper benoemd tot erelid VV Wolfaartsdijk

Als blijk van waardering voor zijn jaaaaarenlange inzet is tijdens de algemene ledenvergadering van 17 september 2021 Sjako Schipper benoemd als erelid van onze prachtige voetbalvereniging!

Sjako Erelid

Nieuw fotoalbum!

Een nieuw seizoen betekend ook nieuwe foto's! klik op de tegel "fotoalbum" om het album te openen.Iedereen is vrij om foto's in te sturen welke wij vervolgens plaatsen in het album. Het verzoek is wel om per wedstrijd maximaal 5 foto's op te sturen en er rekening mee te houden dat de foto's niet te groot zijn qua opslag. De foto's kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vergeet er niet bij te vermelden van welk team de foto's zijn!

Vervaet van Weele