vvwolfaartsdijk sinds 29 juli 1946

VV Wolfaartsdijk 75 jaar

BANNER 75 JAAR

Maandagavond 29 juli 1946 in Café Hotel J.F. Ossewaarde gevestigd aan de Lepelstraat A238: Om goed 8 uur ’s avonds opent dhr. P. (Pieter) Kik deze vergadering; heette allen welkom en verheugd zich er over dat wij hier bij één zijn om een voetbalclub op te richten; doch niet alleen op te richten maar ook in stand te houden, want onze gemeente heeft de naam dat er zich geen Vereeniging kan blijven bestaan, laten wij door daden trachten anders te laten zijn”.

Dit initiatief heeft door de dadendrang en inspanningen van meerdere generaties leden, bestuursleden, sponsoren en vrijwilligers, geresulteerd in ons 75-jarig jubileum.Een 75-jarig jubileum moet een feest zijn voor jong en oud en voor alle betrokken binnen de voetbalvereniging. Als we feestjes vieren, doen we dat graag goed. Vanwege beperkende maatregelen stellen we echte festiviteiten nog even uit, maar binnenkort volgt meer over hoe wij ons jubileum vieren.

Wolfersdiekse vacaturebank

VACATURES GRAAG ALLEN DELEN !
Maak je al onderdeel uit van de mooiste vereniging van Zuid-Beveland en draag je de vereniging een warm hart toe? Kom in actie en zet dit warme hart om in daden! Ben je nog geen lid van onze prachtige vereniging, maar wil je wel een mooie rol vervullen? Zie de vacatures hieronder!

Assistent-scheidsrechter 1e elftal (vlagger)
Het eerste elftal is een hechte groep met potentieel goede voetballers die volgend jaar onder leiding van Carlos de Jonge willen gaan presteren in de 4e klasse. Wil je deel uitmaken van deze selectie, maar niet als voetballer? Meld je aan als assistent-scheidsrechter!

Lijn Kalker hoofdveld
Ons prachtige hoofdveld wordt wekelijks gemaaid, dus het is prettig dat er elke week nieuwe, witte lijnen op worden gekalkt. Dit kan de gehele vrijdag gebeuren.

Trainer 2e selectie
Door een brede eerste en tweede selectie volgend seizoen, zijn we opzoek naar een trainer voor de tweede selectie. Deze groep zal ook twee keer in de week trainen, in het gunstigste geval gelijktijdig met de eerste selectie.

Trainer JO17 ST Colijnsplaatse Boys- Wolfaartsdijk
De jeugd heeft de toekomst, dat weten we allemaal. De jeugd heeft wel begeleiding, ontwikkeling en ondersteuning nodig bij het creëren van deze toekomst. De JO17 speelt gezamenlijk met Colijnsplaatse Boys. Dit houdt in dat we de ene maand op Wolfaartsdijk en de andere maand op Colijn trainen.

Is er een vacature die je aanspreekt?
Wil je meer informatie ?
Neem contact op met Richard Driedijk
Whatsapp: 0611265638

Bron PZC.nl ; Trainer Carlos de Jonge blijft waar hij is: bij ‘zijn’ Wolfaartsdijk

CarlosWOLPHAARTSDIJK - Carlos de Jonge is nog niet klaar bij voetbalvereniging Wolfaartsdijk. De trainer, die de zaterdag-vierdeklasser vanwege de gedwongen break door het coronavirus nog maar enkele duels onder zijn hoede had, blijft nog minimaal één seizoen bij de club uit zijn woonplaats.Het had een mooi seizoen moeten worden. 22 jaar nadat hij bij Wolfaartsdijk aan zijn trainersloopbaan begon keerde hij vorig jaar zomer terug bij de club, waar hij ook als speler actief was. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. De cirkel was rond, maar de klus niet af.

Na drie bekerpotten en vier competitieduels zat het seizoen erop. Nu gaat De Jonge voor een herkansing. Hij blijft nog minimaal één jaar trainer bij de club uit zijn woonplaats Wolphaartsdijk. Eerder stond hij aan het roer bij onder meer tweedeklassers Arnemuiden en SSV'65.

Laadpaal / Laadstation / Leenauto gebruiken ► Sportweg 4 Wolphaartsdijk

Laadpaal gebruiken (merk ChargePoint)?
Download de Chargepoint app, koppel je betaalaccount, hou je telefoon voor de laadpaal en laden maar! Geen pasje nodig!
- Je ontvangt automatisch een appje als je auto vol is.
- Reserveer je plekje als de laadpaal bezet is.
- In de app zie je of de laadpaal vrij is. Zo rij je niet voor niets.
- Snellaadpaal die tot 22kW kan laden. 3 Fase laden mogelijk.

Deelauto gebruiken:
Nu er geladen kan worden kan ook de elektrische deelauto gebruikt worden. Wat een prachtige wagen is het geworden!
Wil je gebruik maken van deze auto?olg dan het stappenplan via https://sites.google.com/view/deelauto-wolphaartsdijk
Liever een keer 1 op 1 uitleg en kijken of het iets voor jou is? App/bel Joran en we plannen een moment in: 06-23659328

Mogelijk gemaakt door;
Arjen Geene - verkeersbord
LI sports - leveren en installeren laadpaal
De Witte tuinwerkzaamheden -gereedschapgebruik en materialen
Rabobank Oosterschelde - financiële bijdrage laadvoorziening
Vrijwilligers - alle voorkomende werkzaamheden
Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland - samenwerking/realiseren van de deelauto's

Autolaadstation

FUNCTIONAL FITNESS WOLPHAARTSDIJK VANAF 6 MAART VAN START

Kom van je luie stoel en kom gezellig werken aan de fitste versie van jezelf! Het belang van een fit lichaam staat inmiddels niet meer ter discussie. Trots zijn we dan ook op de mooie samenwerking die is ontstaan met Megga Fit uit Goes. Na een aantal weken proef draaien in Goes gaan we vanaf zaterdag 6 Maart van start in Wolphaartsdijk

Lijkt het je leuk om onder professionele begeleiding en in een gezellige groep aan de slag te gaan? Wil jij aan de slag met je goede voornemen om meer te gaan sporten? Of wil je aan de slag om deze zomer te kunnen shinen aan het Veerse Meer?

Meld je dan nu (met je sportmaatje) aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even je telefoonnummer en welke groep je voorkeur heeft doorgeven.

Helaas hebben we maar beperkt plaats en VOL=VOL (max 14 personen per groep). Bij voldoende animo zal een extra groep gestart worden (vanaf 10 personen). Zitten de groepen vol? Meld je dan ook zeker aan en je ontvangt een berichtje wanneer we een nieuwe groep starten.

Vervaet van Weele